2777
2789
عنوان

واقعا متاسفم برات نی نی یار شب

234 بازدید | 11 پست

کاربر پیتزا اومدن به من توهین کردن بعد اینکه تاپیکشون ترکیده اومدن توی تاپیک خودمم بهم توهین کردن بعد پستشونو پاک کردن شات هم دارم اون موقع تعلیقش نمیکنید؟

لطفا کاربری منو حذف کنید ممنون

@نی_نی_یار_شب  

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

سلام لطفا بحث نکنید در صورت تکرار کاربریتون تعلیق میشه

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام لطفا بحث نکنید در صورت تکرار کاربریتون تعلیق میشه

خاک😂😂

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

نازتو نمیکشه یهو تعلیقت میکنع هاا 😐😂

وقتی به هدفم رسیدم این آهنگو با صدای خودم استوری میکنم 😎امشب دلم میخواد تا فردا مِی بنوشم من ،زیباترین جامه هایم را بپوشم من😊😍با شوق بی حد باغچه هایمان را صفا دادم 💃امشب تا میشد گل توی گلدون جا دادم ،بعد از جدایی ها، آن بیوفایی هااااا فرداااا تو می آییییی تو می آییییی😍😍😍😍😍😍😍از خونه ما ناامیدی ها سفر کردهههه😍😭گویا دعاهایِ منِ خسته اثر کرده😭😭من لحظه هارا میشارم تا رسد فرداآن لحظه های خوب در آغوش گرفتن را بعد از گسستن ها آن دلشکستن هااا فردا تو می آیی😍😍😍
یعنی متاسفم که تواین سایت همتون به هم توهین میکنین سردین بابا یکی دین داره یکی نه پاتوکفش هم نکنی دی ...

من واقعا توهین نکردم ک اگ میکردم انقدر نمیسوختم بخدا😂😂😂کاش یه چیزی میگفتم اصلا😂

نازتو نمیکشه یهو تعلیقت میکنع هاا 😐😂

نه خودمم میخواستم برم دیگ همین روزا😂❤️

تاپیک اولم رو بخونید حتمااا😐

حوصله ندارم😂

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

من واقعا نمیدونم چرا کاربرا بهم راحت توهین میکنن و انتظار دارن اخر بحث و دعواشون من برم چیکار کنم براشون؟

بعد اخرش به منم توهین میکنن و میگن اصلا توهینی در کار نبوده!!!!

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar