2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

280 بازدید | 28 پست

از طرفی حس میکنم شوهرم  دروغ میگه ک عصر ها میره سر ساختمون از طرفیی مدرکی ندارم و از طرف دیگه خونه نوسازی ک باکلی زحمت تکمیلش کردیم میخواد بده اجاره و بزور ببرم تو گند ترین منطقه بشینم تو خونه ۵۰ متری خونه خودمون شیک جای خوب شهره شوهرمن اسم و رسم و برو بیایی داره اما چون ماشینش پرایده و بخاطر خونه یکم بدهی داره میخواد اینکارو بکنه حالم خیلی بده مخالفت کردم شدید اما گفت اگر زنی مردشو بخواد تو کپر هم باهاش میره ولی حس میکنم سر لج و لجبازی چون گفتم مادرشو نمیتونم نگهدارم و این خونه نزدیک خونه مامانشه

یه مدت پیله کرد برم سرکار و حقوقم بدم ب خودش حس میکردم دارن یادش میدن حرفای خیلی بدی بهم میزد اره برا خودت تو خونه خوش میگذرونی میخوابی میرب کلاس ورزش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش میگفتی مرد چی ؟؟ اگه مردی یه زمانی وضعش خوب بشه واسه زنش چیکار می‌کنه. چرا انقد خودخواهن چون زن ...

دقیقا گفتم گفتم مردم پیشرفت میکنن ما داریم هزار پله پسرفت میکنیم فقط بخاطری ک ماشینت پرایده 

مردا یاد دارم اعتماد به نفس زن رو بیارن پایین

حس میکنم داره یه کارایی میکنه شاید خیانت نمیدونم خیلی دنبال ماشین بهتره میدونی چرا؟ چون بقول خودش دخترای دیگه ای میرت دورش

حس میکنم داره یه کارایی میکنه شاید خیانت نمیدونم خیلی دنبال ماشین بهتره میدونی چرا؟ چون بقول خودش دخ ...

نه عزیزم به دلت بد راه نده. نه قربونت دختر عاقل واسه ماشینش نمیره سوار لگن میشه اما براش خوب خرج کنن. کلا مردا فکر میکنن کلاس تو ماشینی هست که سوار میشن. دخترای الان دیگه مثل سابق دنبال عشق نیستن یکی باشه فقط خرج شون کنه

نه عزیزم به دلت بد راه نده. نه قربونت دختر عاقل واسه ماشینش نمیره سوار لگن میشه اما براش خوب خرج کنن ...

حالم خیلی بده خیلی حرفای بدی بهم میزنه حس بدی بهش دارم امروز گفت میرم سر ساختمون شک داشتم الان رفتم دیدم اره کفش نو پوشیده بیشتر شک کردم زنگش زدم گفت تو راهم اما هیچ صدایی نمیومد

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 45 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز