2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالم خیلی بده خیلی حرفای بدی بهم میزنه حس بدی بهش دارم امروز گفت میرم سر ساختمون شک داشتم الان رفتم ...

نه گلم نگا مردا حتی بعضی وقتا با خانواده هاشون میرن بیرون غذا و مهمونی اما به ماها نمیگن. به ما نگاه کن که صاف و صادقیم هرچی میشه و هرجا میریم سریع میایم میگیم. تو اومد هم اصلا هیچی نگو کافیه بفهمه حساسیت داری

یعنی میگید برم همون خونه ک جاش خیلی بده میخواد دهن کنه بشینم؟ خونه قدیمی داغونن

اگه اعصابت خراب میشه برو. تازه همچین خونه رو خرابتر کن و بعد تخلیه کن که مجبور بشه کلی خسارت هم بده بابت خرابی خونه. بچه کوچیک داری اواخر که خواستی خونه رو تحویل بدی بذار دیوار رو خط خطی کنه. خودت اصلا تمیز نکن و بذار زیر کابینت ها گند بیفته و ...

نه گلم نگا مردا حتی بعضی وقتا با خانواده هاشون میرن بیرون غذا و مهمونی اما به ماها نمیگن. به ما نگاه ...

حس میکنم مثل قبل نیست دیگه بوی دوست داشتن نمیده نمیدونم دنبال چیه قبلا اگر یه چیزی میشد زود میگفت برو دکتر برو بخر فلان کن الان صورتم داغون شده از فشار عصبی هیچوقت اینطور نبود بهش گفتم گفتت بسه گندش نکن 

اگه اعصابت خراب میشه برو. تازه همچین خونه رو خرابتر کن و بعد تخلیه کن که مجبور بشه کلی خسارت هم بده ...

خونه ای ک میخواد رهن کنه مال فامیل درجه یک خودشه خونه خودش داغونه بچه ندارم

حس میکنم مثل قبل نیست دیگه بوی دوست داشتن نمیده نمیدونم دنبال چیه قبلا اگر یه چیزی میشد زود میگفت بر ...

همه شون همینطورین ها. منم الان تازه تو عقدم بعد یکسال و نیم همسرم دقیقا همینطوره حتی بخدا پول لباس هم نمی‌ده چه برسه که بگه بریم بخر یا هرچی 

همه شون همینطورین ها. منم الان تازه تو عقدم بعد یکسال و نیم همسرم دقیقا همینطوره حتی بخدا پول لباس ه ...

اگر تو عقدی و این اخلاقا داره باهاش زیر یه سقف نرو جدا شو 

اصلاااا واسه همین تا الآنم دست نگه داشتم

چون تو زندگی بدتر میشن من نامزدم تو نامزدی خیلی خوب بود حتی اوایلل ازدواج فقط ۲_۳تا حرف زد ک من چشم پوشیدم اما اشتباه کردم همون حرفاش نشونه اخلاق واقعیش بود