از طرفی حس میکنم شوهرم دروغ میگه ک عصر ها میره سر ساختمون از طرفیی مدرکی ندارم و از طرف دیگه خونه نوسازی ک باکلی زحمت تکمیلش کردیم میخواد بده اجاره و بزور ببرم تو گند ترین منطقه بشینم تو خونه ۵۰ متری خونه خودمون شیک جای خوب شهره شوهرمن اسم و رسم و برو بیایی داره اما چون ماشینش پرایده و بخاطر خونه یکم بدهی داره میخواد اینکارو بکنه حالم خیلی بده مخالفت کردم شدید اما گفت اگر زنی مردشو بخواد تو کپر هم باهاش میره ولی حس میکنم سر لج و لجبازی چون گفتم مادرشو نمیتونم نگهدارم و این خونه نزدیک خونه مامانشه
نه گلم نگا مردا حتی بعضی وقتا با خانواده هاشون میرن بیرون غذا و مهمونی اما به ماها نمیگن. به ما نگاه کن که صاف و صادقیم هرچی میشه و هرجا میریم سریع میایم میگیم. تو اومد هم اصلا هیچی نگو کافیه بفهمه حساسیت داری
اگه اعصابت خراب میشه برو. تازه همچین خونه رو خرابتر کن و بعد تخلیه کن که مجبور بشه کلی خسارت هم بده بابت خرابی خونه. بچه کوچیک داری اواخر که خواستی خونه رو تحویل بدی بذار دیوار رو خط خطی کنه. خودت اصلا تمیز نکن و بذار زیر کابینت ها گند بیفته و ...
چون تو زندگی بدتر میشن من نامزدم تو نامزدی خیلی خوب بود حتی اوایلل ازدواج فقط ۲_۳تا حرف زد ک من چشم پوشیدم اما اشتباه کردم همون حرفاش نشونه اخلاق واقعیش بود