2777
2789
دقیقا سال گذشته ف.ال گرفتم یکیشون که خیلی معتبر بود حرفاش هم تاحدودی درست در اومده بود بعد این ...

اخی...تو ذوقت خورده...

دقیقا منم از همین میترسم ک نکنه چیزی بگه ک الکی امیدوارم بکنه و من رویا بسازم و تهش بخوره تو ذوقم...

یا میترسم الکی راجبش بد بگه و دیدمو عوض کنه نسبت بهش...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا وقتی آدم ف.ال میگیره همه اش میخواد فا.ل بگیره و بعد بیشتر دچار سردرگمی میشه از طرفی گره هم می ا ...

اره.دقیقا اعتیاد اوره ...

منم از یکی شنیدم ک میگفت هرچی بیشتر بپرسی و فا.ل بگیری و... گره بیشتر میوفته تو زندگی.نمیدونم چرا؟

شما میدونی دلیلشو؟

چون ف.ال موکلدار ک نمیگیرم .پس‌ گره و سنگینی از کجا میاد؟

اخی...تو ذوقت خورده... دقیقا منم از همین میترسم ک نکنه چیزی بگه ک الکی امیدوارم بکنه و من رویا بساز ...

اره واقعا من بابت ف.الهام پشیمونم

هرچند یه چیزی باشه دوباره شاید دلم فا.ل بخواد

از اول اشتباا ه بود با ف.ال آشنا شدم!

سر یکی دیگه هم برگشت یه حرفی زد و بعدش پشیمان شدم

خلاصه ندونه آدم بهتره

اره.دقیقا اعتیاد اوره ... منم از یکی شنیدم ک میگفت هرچی بیشتر بپرسی و فا.ل بگیری و... گره بیشتر میو ...

من تحقیق کردم اینطور متوجه شدم

موکل ها که بحثش و سنگینیش جدا.

غیرموکلها

ف.ال گیر از انرژی هم.زاد شیطانی اطلاعات میگیره

همزاد شیطانی آدم فعال بشه گره میندازه به کارات

اره واقعا من بابت ف.الهام پشیمونم هرچند یه چیزی باشه دوباره شاید دلم فا.ل بخواد از اول اشتباا ه بو ...

اره.

دقیقا منم مث تو هستم...

بارها ف.ال گرفتم و پشیمون شدم ولی هی دلم میخواد بازم...

اره ادم ی چیزاییو ندونه بهتره.

من تحقیق کردم اینطور متوجه شدم موکل ها که بحثش و سنگینیش جدا. غیرموکلها ف.ال گیر از انرژی هم.زاد ...

اهان...چ وحشتناک...

ممنون ک گفتی...

ممنونم بابت همه ی راهنماییات.

منم تجربمو بگم...پیش ی فا.لگیر رفتم و راجب حال و گذشته درست گفت... 

و راجب رلم ازش پرسیدم و اون خییییلی ازش تعریف کرد و گفت خیلی ادم خوبیع و حسش واقعیه و....

منم سر همین قضیه ی تعریف کردنا،دیگه خیلی نسبت بهش خوشبین شدم و دیگع ایراداتشو ندیدم و انقدر بهش خوبی کردم ک پررو و مغرور شد و کم کم سرد شد...

بعد پیش همون ف.الگیر قبلیه رفتم و بهش گفتم این اصن خوب نبود اخلاقش و مغرور و لجباز و...هست.بعد برگشت گفت : این اخلاقشه ولی ادم خوبیه😐و اصن دفغه ی قبلش نگفته بود م اخلاقیات بدی داره ک نمیتونی کنار بیای باهاش و..

یع مدت بعد،رلم سرد شد و بعدم رفت.دوباره پیش همون ف.الگیر و یه فا.لگیره دیگه رفتم و جفتشون گفتن ک مامانش با رابطه تون مخالف بودع و دعا زده...

خلاصع کات کردیم...

نمیدونم حالا این حرفی ک راجب مادرش زدن چقدر درست بود ولی ب هرحال تعریف الکی ازش کرد در صورتی ک اونجوری نبود...

من تحقیق کردم اینطور متوجه شدم موکل ها که بحثش و سنگینیش جدا. غیرموکلها ف.ال گیر از انرژی هم.زاد ...

عزیزم ی سوال...فا.لایی ک تو گوگل هم هست،سنگینی میارع؟ چون من زیاد میگیرم...

ف.ال پاسور هم سنگینی داره؟

اهان...چ وحشتناک... ممنون ک گفتی... ممنونم بابت همه ی راهنماییات. منم تجربمو بگم...پیش ی فا.لگیر ...

متوجهم چی گفتند

منم بعد از عقد مخاطب خاصم از دوتا ف.الگیر که یکی همان قدیمی همیشگی بود پرسیدم

اونا هم همین جواب دادند مادرش با دعا برد!

دیگه گردن خودشون چه مادر چه ف.الگیر

نمیدونم هرجا کم میارن میندازن گردن دع.ا و س.حر یا واقعا درست میگن

انشالله با فرد لایق و مناسبتون به زودی زود ازدواج میکنید

عزیزم ی سوال...فا.لایی ک تو گوگل هم هست،سنگینی میارع؟ چون من زیاد میگیرم... ف.ال پاسور هم سنگینی دا ...

ف.ال اینترنتی نمیدونم

ولی پاسور هم سنگینی داره چون به هر حال همزادشیطانی خودت داره با کارت ها بهت نمایش میده

من خودم یه مدت ف.ال پاسور برای خودم میگرفتم

کم کم متوجه شدم بعد از ف.ال انرژیم میره و سنگین و بی حال میشم

ورق پاسورها رو از جلو دستم برداشتم

متوجهم چی گفتند منم بعد از عقد مخاطب خاصم از دوتا ف.الگیر که یکی همان قدیمی همیشگی بود پرسیدم اونا ...

ازه...درست میگی.شایدم گردنه مادراشون میندازن.البته ک یکیشون  قبل از کات بهم گفت خانوادش مخالفن و...

ولی بنظرم حرف شما هم ذرسته و کلا گردنه مادره میندازن..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ممنونم  عزیزم.انشالله شما هم یا ی شخصه عالی و لایق ازدواج کنید❤️

ف.ال اینترنتی نمیدونم ولی پاسور هم سنگینی داره چون به هر حال همزادشیطانی خودت داره با کارت ها بهت ن ...

اوه.چ بد پس...

چون منم ی نوع ف.ال پاسوز از اینترنت یاد گرفتم و میگیرم گاهی...

حالا اگع سنگینی ای اومده باشه،چطور میشم رفعش کرد؟

یه خانومی تو همین سایت میگفت هرروز سوره ی تکویر رو بعد از نمازش میخونده و نتیجع دیده بعد از هفت هشت ماه(البته ک سنگینیه ایشون شدید بوذه)