2777
2789
عنوان

خالم مامان بزرگمو بیمه نمیکنه

130 بازدید | 7 پست

مامان بزرگم ۸۳ سالشه خونه خودشه سرپا سرحاله بلد خرجش با ما و خالمه دوتایی میدیم حالا خالم بیمه کرده بودش ماهی ۳۵۰ دکتر که هرماه میره چکاپ دارو هزینه ایی که بیمه میده میره به حساب خودش حالا هیچ خرجی نمیکنه هیچ خرجی فقط چون اونم شهرستان پیش مامان بزرگم  خونش آخر هفته ها پنجشنبه ها یک ساعت میره سر میزنه نون می‌خره فقط اونم با کارت مامان بزرگم بقیه خرید هاشم پیک میاره حالا زنگ زده من نمیتونم همین ۳۰۰ تومن در ماه بدم هیچ خرجی نمیکنه واسه مامان بزرگم حتی هزار تومن مامان بزرگم خونه جدیدشو که دو سه سال هست خریدن ندیده هنوز باز زنگ زده من نمیتونم خودتون بیمه کنید ۳۵۰ تومن هرماه بعد خالم فرهنگیه رفت محل کارش گفته من سرپرست مادرمم مناطق محروم به خاطر همین نفرستادنش تو همون نزدیک خونشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب مامانت بکنه بیچاره خالت چ گناهی کرده.  متاهله؟

همه خرجشو مامانم میده همین ۳۵۰ در ناه تنها خرج مامان بزرگم برای خالمه که اونم چون گفته من سرپرست مامانمم بیمه کرده که مناطق محروم نره

نگفتی خالت متاهله؟بحرحال هرکس اختیارپول خودشوداره

متاهل یعنی چی خب واقعا در ماه ۳۰۰ هزار تومن نباید رخج مادرش بکنه ؟ همه مسئولیتش با ما باشه فقط خودشم که از بیمه میگیره پول دارو هاشو 

متاهل یعنی چی خب واقعا در ماه ۳۰۰ هزار تومن نباید رخج مادرش بکنه ؟ همه مسئولیتش با ما باشه فقط خودشم ...

چه میشه کردگلم بازورک نمیشه شایدخودش نیازداره شوهرشم راضی نیس

Dunyada olumden baskasi yalan