2777
2789
عنوان

전정국 ...... سون

| مشاهده متن کامل بحث + 4349 بازدید | 1310 پست

یکی بیاد منو جم کنه 

ماشالله قلب ک نیس دیوار یادگاری  رفقاس

چرا الان باید یادم بیوفته 

شاش صگ=/

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
لنتی رفتنشم برات مفید بوده .. دیقه آخری ک پیش هم بودیم جوری زد تو کمرم ک هنوز یاده اون روز میوفتم ک ...

اره بخدا 

رفتنشم ....

منم سفت میچسبم بت نمیزارم در بری🤣🔫

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکی بیاد منو جم کنه  ماشالله قلب ک نیس دیوار یادگاری  رفقاس چرا الان باید یادم بیوفته&nb ...

😑😑😑 

میام جفتتون یه فصل سیر کتکک میزنم دیگه بغل جاوابگو نیس 

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

😑😑😑  میام جفتتون یه فصل سیر کتکک میزنم دیگه بغل جاوابگو نیس

اوکی شدم..

🤣🤣🤣 جرررر  @دندونای_پایین_سوکجین     انقدددد سممم نباشششس کثافتتتت🤣

حقیقته والا سم کجا بوود😔😂😂

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

خب پس  به حق دوستی قشنگت باهاش  باید ادامه بدی  وقتی یادش افتادی براش فاتحه بفرس و ...

خیلی خوبی رهااااا 

از وقتی با شما خرا آشنا شدم دوباره زنده شدم ..

حسی ک وقتی پیش اون بودم داشتمو الانم دارم :)🦋🤍

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄

چقد بده بخوای زنده بمونی و نتونی

وای خدایا چی کشید بچم:)

بچه ها ی فاتحه بفرستید لطفا❤

خیلی خوبی رهااااا  از وقتی با شما خرا آشنا شدم دوباره زنده شدم .. حسی ک وقتی پیش اون بودم داش ...

🥺🥺🥺

خوبههعه خیلی خوبهههه 

چقد بده بخوای زنده بمونی و نتونی  وای خدایا چی کشید بچم:) بچه ها ی فاتحه بفرستید لطفا❤

دوزتاننن عسیسمممم 

ممنون که اینجایین 

برا دو دوست عزیز دوستامون 

دو تا فاتحه بدون پیس پیس و مسخره بازی میفرستیمممم 

فاتحهه مع صلواتتتتتت 🥲 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز