2777
2789
عنوان

전정국 ...... سون

| مشاهده متن کامل بحث + 4349 بازدید | 1310 پست

یکی بیاد منو جم کنه 

ماشالله قلب ک نیس دیوار یادگاری  رفقاس

چرا الان باید یادم بیوفته 

شاش صگ=/

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
لنتی رفتنشم برات مفید بوده .. دیقه آخری ک پیش هم بودیم جوری زد تو کمرم ک هنوز یاده اون روز میوفتم ک ...

اره بخدا 

رفتنشم ....

منم سفت میچسبم بت نمیزارم در بری🤣🔫

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

یکی بیاد منو جم کنه  ماشالله قلب ک نیس دیوار یادگاری  رفقاس چرا الان باید یادم بیوفته&nb ...

😑😑😑 

میام جفتتون یه فصل سیر کتکک میزنم دیگه بغل جاوابگو نیس 

... هیچ وقت شانس نبوده، همیشه خدا بوده یادت نره اینو :) ....

😑😑😑  میام جفتتون یه فصل سیر کتکک میزنم دیگه بغل جاوابگو نیس

اوکی شدم..

🤣🤣🤣 جرررر  @دندونای_پایین_سوکجین     انقدددد سممم نباشششس کثافتتتت🤣

حقیقته والا سم کجا بوود😔😂😂

هم ایرانم، هم ویرانم، هم درس دارم، هم نمی‌خوانم.  ، این قمار عاقبتش جان مرا می‌بازد 

خب پس  به حق دوستی قشنگت باهاش  باید ادامه بدی  وقتی یادش افتادی براش فاتحه بفرس و ...

خیلی خوبی رهااااا 

از وقتی با شما خرا آشنا شدم دوباره زنده شدم ..

حسی ک وقتی پیش اون بودم داشتمو الانم دارم :)🦋🤍

[army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄

چقد بده بخوای زنده بمونی و نتونی

وای خدایا چی کشید بچم:)

بچه ها ی فاتحه بفرستید لطفا❤

خیلی خوبی رهااااا  از وقتی با شما خرا آشنا شدم دوباره زنده شدم .. حسی ک وقتی پیش اون بودم داش ...

🥺🥺🥺

خوبههعه خیلی خوبهههه 

چقد بده بخوای زنده بمونی و نتونی  وای خدایا چی کشید بچم:) بچه ها ی فاتحه بفرستید لطفا❤

دوزتاننن عسیسمممم 

ممنون که اینجایین 

برا دو دوست عزیز دوستامون 

دو تا فاتحه بدون پیس پیس و مسخره بازی میفرستیمممم 

فاتحهه مع صلواتتتتتت 🥲 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز