2777
2789
عنوان

عدد بتا

1360 بازدید | 18 پست

خانومت کسی نیست ، کسی بوده عدد بتاش اومده باشه پایین و بهش بگن امیدی نیست من اولین تیتر بتا ۳۶۸ بود البته ۳ روز تاخیر در پریودی ، بعد از ۳ روز دیگه رفتم برا تکرار تیتر بتا به جا اینکه دوبرابر بشه کم شده بود ۱۰۸ شده بود و قشنگ حس میکردم علائم بارداری از بین رفته مثل سینه هام قشنگ شل شد و اون حس سفت و گرد نداره باز گفته ۴۸ ساعت دیگه تکرار کنم و احتمال بارداری خارج رحم داده یا بارداری پوچ یا اینکه اشتباه تکنیکی خدا کنه خارج رحم نباشه فقط امیدم رو دادم دست خدا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی خدا دلتو شادکنه به حق این روزهای عزیز

آمین همش افسردگی گرفتم چون یکبار سقط داشتم چقدر دلم خوش بود همش اشک می‌ریختم وقتی فهمیدم باردارم و اینکه کلی استرس اومد سراغم اما با گریه کردن و شکر کردن استرسم رومدیریت میکردم نمیدونم سپردم دست خدا

آمین همش افسردگی گرفتم چون یکبار سقط داشتم چقدر دلم خوش بود همش اشک می‌ریختم وقتی فهمیدم باردارم و ا ...

منم تا دیشب یکماه فقط غصه خوردم واسترس کشبدم منم قبلیم قلبش تشکیل نشد خیلی نذر ونیاز کردم خدا الهی دلتو شادکنه

عزیزم تا اونجایی که من اطلاع دارم خارج رحم عدد بتازیادی بالا میزه

خدا کنه خارج رحم نباشه ، براممیشه همین لحظه دعا کنی بگی گره ام باز شه فردا میرم آزمایش فقط از خدا میخوام خودش هر چی صلاح میدونه همون شه و اینکه امیدم رو از دست ندم 

منم تا دیشب یکماه فقط غصه خوردم واسترس کشبدم منم قبلیم قلبش تشکیل نشد خیلی نذر ونیاز کردم خدا الهی د ...

منم تا الان چقدر نذر و نیاز کردم میشه برام همین لحظه دعا کنی 😔

سلام عزیزم بتا هر ۴۸ساعت بالا می‌ره یعنی جنین درحال رشده وقتی بیاد پایین یا متوقف بشه متاسفانه یعنی ...

آره میدونم ولی یکبار تو نی نی سایت خوندم یه نفر شرایطش عین من بود اما دو روز بعدش باز رفته بود بالا و رشد کرده بود میگم همه چیز دست خداست غیرممکن هارو شاید ممکن کنه

منم تا الان چقدر نذر و نیاز کردم میشه برام همین لحظه دعا کنی 😔

از ته دلم دیشبم دعا کردم بت بغض والانم از حضرت علی اصغر میخوام دلتو شادکنه الهی قربونش برم مهربونه ۱۴۰۰تاصلوات نذرش کن ۲۰۰تا بفرست باقیشو گرو نگه دار بعد حاحت روایی بفرست انشالله که خوشحاایتو خبر میدی

درکت میکنم چون میدونم چی تو دلته چه حالی داره عزیزدلم مثل خواهرم واست ناراحتم دوسدارم بیای تگم کنی خ ...

آخرش سقط شد خیلی گریه کردم دیگه بدنم آب شده نمیدونم روحیه ام رو چطوری باز برگردونم الان دوباره سقط کردم دکتر گفت یک هفته دیگه بیا باهم بیشتر حرف می‌زنیم آزمایش سقط مکرر برات مینویسم آزمایش اسپرم بیار عفونت هم باید برسی بشه اگه بود درمان بشه