2777
2789
عنوان

عدد بتا

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 18 پست
آخرش سقط شد خیلی گریه کردم دیگه بدنم آب شده نمیدونم روحیه ام رو چطوری باز برگردونم الان دوباره سقط ک ...

الهی قربون دلت😭کاش این نبود پستی که گذاشتی باچه ذوقی اسمتو دیدم اومدم ای خدا😭الهی خدا به همین زودی این غمو با ی بارداری سالم بشوره از دلت خواهرقشنگم خیلی ناراحتتم چه دردی کشیدی😔😭

مطمئنم به زودی بازم منو تگ میکنی میای وخوشحالم میکنی عزیزم میبینم اون روزو باهم از شیرینیهاش حرف میزنیم مطمئن باش با این ازمایش ودارویی که میگیری قطعیه بارداریت فقط قوی باش به خودت برس حسابی خودتو تقویت کن تا دوران بارداری اذیت نشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئنم به زودی بازم منو تگ میکنی میای وخوشحالم میکنی عزیزم میبینم اون روزو باهم از شیرینیهاش حرف میز ...

امیدارم میشه هر موقعه اسمم. یادت اومد برام دعا کنی من اسمم النازه بندرعباس زندگی میکنم خیلی دارم افسردگی میگیرم سر سقط اولی ۳ ماه طول کشید روحیه ام برگرده و ۹ ماه طول کشید جواب بگیرم اونم قبل اینکه ساک حاملگی دیده بشه سقط شد اینم همین طور نمیدونم مشکل از کجاست 

امیدارم میشه هر موقعه اسمم. یادت اومد برام دعا کنی من اسمم النازه بندرعباس زندگی میکنم خیلی دارم افس ...

اره الناز عزیزم همین الان توی تاپیکی بودم که واسه امام حسین بود با اشک دارم تایپ میکنم از امام حسین امام مهربونیها میخوام النازمونو خوشحال کنه به حق همین شب عزیزالهی خیلی زود گریه شوق کنی عزیزدلم حتما بیای به من بگی یادت نره من منتظرتم