2777
2789

هر خانواده ای یه مدلی داره، یه افکار و رفتاری که اذیت کننده باشه،

کدوم ویژگی خانواده همسرتون اذیت کننده‌ست براتون و میره رو مختون؟

کارشناس ارشد روانشناسی

خیلی با ادبن اصلا فحش نمیدن این رو اعصابمه منیه ک همش میگم بیشعور عوضی😐😐😐و اونا فکشون میوفته فعلا تونستم برادرشوهر کوچیکمو فحشی کنم🤣🤣🤣

جهنم خردمندان،بهتر از بهشت احمق هاست! کاربری قدیمی😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیییییلی فوضولن به هممه چی کار دارن تو هممه چی دخالت میکنن و نظر میدن حتی اگه تلفنت زنگ بخوره میگن کی بود زنگ زد چیکار داشت!!! 

واااقعا رو اعصابن خیلی اذیت میشم برا منی که کاری ب کار کسی ندارم سرم تو لاک خودمه واقعا ازار دهنده‌اس

اینکه دلشون میخواد بچهارو  باکتک تربیت کنی 

و اگر اینکار نکنی از نظرشون بوت یه بچه بی تربیت و خودسره 

مامان یه خانوم گلیِ سه ساله🥰 همسر یه مرد متعهد و مسولیت پذیر💓بعد از یازده ماه اقدام ناموفق با مصرف یک دوره کلومفین اونم بدون تزریق آمپول آزاد سازی باردار شدم.درحال حاضر دارم با یه مورد خاص افسردگی دست و پنجه نرم میکنم 🫠زندگی با وجود یه جاری حسوووود رو تصور کنیید😵‍💫 تو حتی اگر 💩هم بخری دوروز بعدش میخره میگه خیلی وقته نیاز داشتیم!

اینکه خودشون هیچ کاری برای دیگران نمی کنند ولی توقع دارن دیگران همه کار براشون بکنن

من که دیگه ارتباط ندارم راحت شدم از شر توقعات شون

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

اینکه وابسته شوهر من هستن یعنی بهتر بگم اویزون

فکرشون اینه پسر مسول زندگی اونا هست فقط

مسافرت تفریح مهمونی بازار دکتر مدرسه دانشگاه خرید و فروش همه چیز باید سوهر من انجام بده

ظاهرا دوتا خونه جداست ولی همه چیز مشترکه علی الخصوص خرج و مخارج

از همه چیز زندگی ما خبر دارن ولی از خودشون نم پس نمیدن به من

بچمو کشیدن سمت خودشون اصلا منو تحویل نمیگیره 

صمیمت شدید و توقع ازمن ک مثل خودشون باشم ریز ترین مساعل بهشون اطلاع بدیم. دورهمیای زیاد 

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)

پولداریشون🥴

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️