2789
فکر کنم درد سیاتیک درمانی نداره فقط مسکن میدن یه چند تا ورزش هست که وقتی انجام بدی دردت کمتره 

خیلی دارد دارم عزیزم 

مگه میشه درمانی نداشته باشه !!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خیلی دارد دارم عزیزم  مگه میشه درمانی نداشته باشه !!

شاید سیاتیک نباشه 

من خودم درد سیاتیک دارم با ورزش ها خیلی آروم میشم 

روی تخت بشین  یه پاتو آویزون کن یه پاتو جمع کن بعد دو تا دستتو صاف بکش جلو خودتم همراه دست ها خم شو جلو جوری که انگار به شکم دراز کشیدی  یک دیقه بمون  دوباره اون یکی پاتو انجام بده 

شاید سیاتیک نباشه  من خودم درد سیاتیک دارم با ورزش ها خیلی آروم میشم  روی تخت بشین   ...

چرا عزیزم سیاتیکِ 

امروز دکتر بودم تشخیصش سیاتیک بود ولی فقط مسکن داد 

شاید سیاتیک نباشه  من خودم درد سیاتیک دارم با ورزش ها خیلی آروم میشم  روی تخت بشین   ...

شما که سیاتیک دارین 

آیا کف پاتون هم درد داره ؟ 

من از زانو تا کف پا فلج شدم انقدر درد دارم 

شما که سیاتیک دارین  آیا کف پاتون هم درد داره ؟  من از زانو تا کف پا فلج شدم انقدر درد د ...

من این درد نداشتم  یا شاید چون درد لگنم و کمرم از پشت خیلی زیاد بود یادم نمیاد زانوم اینجوری شده باشه   

احساس میکنم درد شما از سیاتیک نیست 

من این درد نداشتم  یا شاید چون درد لگنم و کمرم از پشت خیلی زیاد بود یادم نمیاد زانوم اینجوری شد ...

من کمر و لگنمم درد دارم 

والا امروز دکتر فوق تخصص رفتم ام ار ای بردم فقط گفت سیاتیک و دیکلوفناک داد . همین 

من کمر و لگنمم درد دارم  والا امروز دکتر فوق تخصص رفتم ام ار ای بردم فقط گفت سیاتیک و دیکلوفنا ...

اره گفتم بهتون قبلش فقط مسکن میدن من دفعه اول ۱۵ روز اذیت بودم خیلی زیاد بود ولی بعدش هر موفع میگرفت دو سه روز  و  بعدشم با ورزش خیلی آروم شدم  اینم بگم من دارو استفاده نکردم 

عزیزم شما بهترین؟؟ درداتون در ماه چند روزه؟؟

سلام عزیزم نه والا بهتر نیستم 

در ماه چیه عزیزم ؟ 

هر روز از صبح تا شب درد دارم هر لحظه درد دارم 

از کمر تا کف پا