2777
2789
عنوان

جنون کودک

665 بازدید | 34 پست

سلام دوستان دیروز غروب بچه ی دوساله برادرشوهرم بهانه های الکی میگرفت ک تا ساعت چهار شروع ب جیغ زدن کرد تا هفت و فقط جیغ میزد حتی با من ک خیلی جوره میگفت برو بیرون برو بیرون حتی عمش اومد ب اونم گفت برو بیرون برو بیرون به مامانش میگفت گریه کن من بخوابون مامانش ک میذاشتش رو پاش میگفت اقا خرگوشع بخون مامانش ک میخوند میگفت نه و دوباره میگفت خرگوشع بخون ب من میگفت زنعمو بیا میرفتم میگفت برو نزدیک نیا درو ببند برو و تمام این حرکاتو با جیغ و گریه انجام میداد تاحالا همچین حالتی ازش ندیده بودیم کسی میدونع برای چی اینکارارو میکرد و اینکه دو سع روزه ویروس اسهال و استفراغم گرفتع

چطور به بچه لفظ جنون رو نسبت میدی ? بچه بی حوصله و خواب زده بشه اینحور میکنه

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها مریض که میشن بهانه گیر میشن دیگه

خودمونم مریض شیم دل و دماغ هیچیو نداریم و حتی ما هم ممکنه به چیزای الکی گیر بدیم دیگه بچه جای خود داره

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
بچه ها مریض که میشن بهانه گیر میشن دیگه خودمونم مریض شیم دل و دماغ هیچیو نداریم و حتی ما هم ممکنه ب ...

اونکه اره ولی میگم بچه اصلا شبیه دیوونه ها رفتار میکرد

خب چی بگه ؟؟ مثلا بگه روانی شده؟🤨

نه بگه بهانه جویی . انگار مادر نشدین هنوز

مشکل کارهای ما اینه که برای رضای همه کار میکنیم جز خدا. شهید ابراهیم هادی🥀 دعام کردی خبرم کن  میخوام برات ذکر یونسیه بگم(ایه 87 و 88 سوره انبیا) 👋