2777
2789
عنوان

جنون کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 34 پست
اونکه اره ولی میگم بچه اصلا شبیه دیوونه ها رفتار میکرد

خودت بچه نداری هنوز ،درسته؟ اینجور لجبازیا تو بچه ها طبیعیه،فقط باید به قول اون دوستمون بیرون میبردنش یا حال و هواشو یه جوری عوض میکردن

حالا چرا رو بچه ی مردم عیب میزاری. بچس دیگه. پسر من اونقد ازین اداها داشته. یه بار برادر شوهرم گفت ی ...

نه اصلا عیب نمیذارم مامانش خیلی نگرانه خودش گفت تاپیک بزنم این بچش خیلی اذیتای مختلف میکنه ما میگیم بچس اما حرکات دیروزش واقعا غیرعادی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت بچه نداری هنوز ،درسته؟ اینجور لجبازیا تو بچه ها طبیعیه،فقط باید به قول اون دوستمون بیرون میبردن ...

اره اتفاقا بردیمش حیاط اروم شد ولی میخوام بدونم خدایی نکرده بچه مشکلی نداشته باشع

اونکه اره ولی میگم بچه اصلا شبیه دیوونه ها رفتار میکرد

خب مریض بوده بیچاره

ما تو آشنا ها بچه داشتیم تا 4 سالگی هم همینطوری بهانه گیری الکی و گریه زاری داشته ولی الان که بزرگ شده خداروشکر خیلی هم مودب و آرومه 

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
بد نیست پیش یه دکتر مغز و اعصاب ببرید. من یه مدت کوتاه توی بیمارستان روانپزشکی بخش اطفال کمک می کردم ...

البته ازش هم نترسین یه تعادل شیمیایی توی مغزش به هم خورده دکتر تشخیص میده چطور دوباره به حال تعادل برش گردونه.

طوفان مهمان دریاست، نه صاحب‌خانه‌ی آن!
بد نیست پیش یه دکتر مغز و اعصاب ببرید. من یه مدت کوتاه توی بیمارستان روانپزشکی بخش اطفال کمک می کردم ...

وااااااااااا اطلاعاتتون بالا ببرید بچه ها تو این سن بی حوصله میشن لجبازی میکنن

بیمارستان روان که هرکسی سالم رفته روانی برگشته