2777
2789

اول روانشناس کودک 

بعد مهد 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه تجربه مشابه توی اشناهامون دارم ‌ 

اول ببرش چکاپ کامل بینایی و شنوایی که مطمئن بشی نیاز به عینک نداره و شنواییش کامله . ما یه بچه داشتیم تا چهارسالگی حرف نمیزد در در حد کلمه بود حتی مهد هم بردن فرقی نکرد . بعد متوجه شدن خیلی ساده فقط مادرزادی عینکی بوده این بچه . عینکو زد یه ماه بعد حرف افتاد دائم زد بعد یه مدت شماره چشم هم پایین اومد عینکش سبک تر شد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

تو اینجا (https://kidiba.ir/) میتونی سوالت رو بپرسی و جوابهای کاربرهای باتجربه تو نی نی سایت و منابع علمی رو  خیلی سریع ببینی.

در این مورد خواستی ببین مامانا قبلا تو نی نی سایت چیا گفتن.

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.