2777
2789
عنوان

همین الان گربه اومده بود خونمون😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 39 پست
به مامان من باشه ول میکنه میگه کثیف نیست  باید خودم صبح پاشم تمیز کنم

همون اسپری بپاش ضد عفونی میشه......بعد جارو هم بکش

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری ب این ندارم  من مهمان داشتم گربه اش رو آورده بود خونمون شبش خواب دید یه گربه بهم زل زده ع ...

وای من خودمم یه لحظه با گربه چش تو چش شدم ترسیدم فقط داد زدم مامان گربه

حالا تو خواب بوده حتما ترسیدی

ما سه تا گربه داریم که صحبونه و ناهار و شامشون رو میندازن گردن ما😂 یبار یکیشون تو آشپزخونه بود😂

این گربه هم تو پارکینگ مونه همش غذا هم میدیم بهش حالا انقدر پرو شده خودش پاشده اومده داخل

وای اون گربه خونه ماست آخه دخترم اونومیاره خونه .😉😉چرا کثیف ؟ خودمونو از محیط زیستمون جدا نکنیم &n ...

اخه گربه خونگی نبوده که تو کوچه و جاهای کثیف بوده 

منم وسواس دارم مجبورم تمیز کنم

سه تا بچه گربه چهار ماهه دارم که از شش  روزگی از مرگ نجات شون دادم

اخی چه کوچولوان 

خوبه نگهداری از گربه ولی دردسر داره من خودمم شاید یه بچه گربه بعدا نگهداری کنم ازش

گربه ها حیوونای مستقلی ن و اگه به انسان نزدیک بشن معنیش اینه که اون شخص رو خیلی دوس دارن

نمیخوام دوستم داشته باشه باید چیکار کنم 😂

حالا این تا چند روز پیش نزدیکش میشدی میخواس حمله کنه

نه دیگه تو در برابر کسی که به خودت علاقمندش کردی مسئولی😂

حالا من از شانس فوبیا گربه هم دارم میترسم نزدیکش بشم😂

اونی که باید دوستمون داشته باشه نداره این بچه گربه دوستم داره😂

حالا ما امشب خیر سرمون رفتیم بیرون   من گفتم مرغ سوخاری میخوام گرفتیم رفتیم پارک داشتیم می‌خوردیم یهو سه تا با هم اومدن 

شوهرم یه ذره میخورد ی ذره می‌ریخت برا اونا 

تو حیاط خونمون هم یدونه گربه زاییده بچه اش الان چهار ماهش میشه مامانه رفته بچه مونده بزرگ شده انقدر شوهرم براش سوسیس خریده هرشب این پر رو شده همش میاد بالا ایوان امروز اعصابم خورد شد با جارو افتادم دنبالش ترسید رفت بالا دیوار 

اومدم  پله رو بشورم  آب و گرفتم سمت دیواری که بود روش نریختم فقط ترسید رفت 

آخه ما داریم جابه جا میشیم اینم به ما وابسته است مطمئنم ما بریم از گرسنگی میمیره میخواستم از خونه بره بیرون مستقل بشه بتونه غذای خودش رو پیدا کنه  چون که قراره این خونه که نشستیم بریزن و از وسطش خیابان در بیاد نخواستم  اینجا گرسنگی تلف بشه بالاخره باید از یه جا شروع میکرد فعلا خوشحالم رفته خونه نیومده تو خیابون دیدمش  

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

حالا ما امشب خیر سرمون رفتیم بیرون   من گفتم مرغ سوخاری میخوام گرفتیم رفتیم پارک داشتیم می‌خورد ...

معلومه گربه ها خیلی دوستون دارنا😁 هرجا میرید گربه میاد پیشتون

شما برید اون میبینه دیگه نیستید خودش میره بالاخره از یه جا غذاش پیدا کنه 

البته خوب کاری کردی باید مستقل بشه دیگه 

ولی چه مامانی بوده فقط زاییده رفته