2777
2789

بستگی به شرایط خانم داره

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخته ولی غیر ممکن نیست

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

دخترش تو سن بشدت حساسیه، خیلی بهونه گیر و لجبازن بچه ها تو این سن و حس عقل کل بودن دارن،  خیلی باید مراقب رابطتون باشی، اصلا هم نمیتونی نادیده بگیریش

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

بنظرم اگر خودت سنت زیر ۳۰ ساله سخته ‌. اما‌اگر بالای سی هستی یا تجربه ازدواج ناموفق داشتی اسونتره .. خوشبخت بشی گلم

هر وقت حس کردی لازم داری کسی دعات کنه بهم بگو واست آیت الکرسی بخونم 💞 هر وقت بیمار داشتی بگو تا برات ۳ حمد شفا بخونم 💞 برای شادی روح امواتتونم بگید فاتحه بخونم 💞 در ازاش برا آرامش دلم یه صلوات بفرست 💞 اللهم صل علی محمد و آل محمد
خانم ۳۴ دکتری داره شاغل آقا ۴۴ دکتری داره کادمند

خانم تاحالا ازدواج نکردن؟

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

سخته یه دره عمیق بین تو و اون بچه هست 

نه اون کاملا تو رو مثل مادر خودش میبینه و نه تو اون رو میتونی مثل بچه خودت ببینی 

فقط میتونین مثل دوتا دوست خوب با اختلاف سنی زیاد کنار بیاین با هم دیگه 

تازه بستگی به اخلاق اون بچه و خودتم داره

بنظرم اگر خودت سنت زیر ۳۰ ساله سخته ‌. اما‌اگر بالای سی هستی یا تجربه ازدواج ناموفق داشتی اسونتره .. ...

عزیزم من ۲۱سالمه برای خودم نیس خانم ۳۴ سالشه و مجرد تا حالا تجربه ازدواج نداشته 

ن مجردن

اگه بنظر خودشون بازم براشون کیس مناسب پیدا میشه خیر قبول نکنن