2777
2789

دیشب دخترم به دنیا اومد البته خیلی زودتر... بخاطر ختم بارداری خداروشکر مشکلی نبوده تازه تونستم گوشی دستم بگیرم دکتر گفت تا24ساعت بعد عمل اصلا سرتو بالانگیر.

با چهره دخترم خیلی غریبم شبیه تصوراتم نیست خیلی خوشگله ترکیب باباش و عمه کوچیکشه چشماش هم فعلا خاکستریه نمیدونم چه رنگی بشه خودم که قهوه ای تیره هستم پدرش سبزعسلی 

پوستش عین برفه عوض میشه؟🥺راستی میدونم می‌پرسید... پدرش و مادربزرگش از دیروز قبل عمل همراهم بودن هنوز اینجان طبقه پایین نشستن عمه هاش و عموشم امروز اومدن دیدنش چشم روشنی دادن حالا جزئیات بیشتر رو بعد تاپیک میکنم❤️

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم دختر موفق و نامدار و خوشبختی بشه♥️

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

اخی دلم میخواد مادر بشم 🥺

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

ای جانمممم

کلی مبارکت باشه مامان خانوم❤😍

قدم نوررسیده پرخیر و برکت

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵