2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

انومالی دقیقه دیگه !

خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
بله دخترو اشتباه میگن بیشتر

من دکتر خودم گفت صد در صد پسره اما تو سلفری نوشتن دختر حالا انومالی هنوز نرفتم هفته دیگه میرم نمیدونم ب سلفری اعتماد کنم یا صبر کنم تا انومالی 

بله به من گفت دختره تو اتوماتای پسر بود ،

واقعاااااااا یعنی ممکنه تو انومالی دیگه مشخص میشه صد در صد چون من دکترم گفت صد در صد پسر اما سلفری زده دختر خواستم بدونم دیگه دختر هس یا صبر کنم تا انومالی ؟

یعنی ممکنه اشتباه شده باشه ؟

والا چی بگم من سلفری انجام ندادم ولی تو ان نی بهم اشتباه گفتن اگ چیزی میخوای بخری تا انومالی صبرکن

این کاربری متعلق به زنی است که هیچکس دوسش نداره جز مامانش...توجه:اگرچیزی مطابق عقاید شما نیست دلیل نمیشه که اشتباه باشه پس به عقاید همدیگه احترام بزارید