2821
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

241 بازدید | 16 پست

شوهرم سه ماهه بیکاره .نه پولی نه خوراکی ..پول کارکرد سال پیششم هنوز ندادن .دیگه خسته شدم قسط پشت قسط قرض پشت قرض .تیکه های اطرافیانم که بماند امشب انقد دلم گرفته که ..اسید معدمم باز زده بالا .نمیدونم چکار کنیم گره کارمون باز بشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میگن بیا برو ازدواج کن خدا بزرگه  🎹😐😐😐

با این خرجا ..یه بچه کوچیکم دارم بخدا الان سه ساله خونه مامانمم خرجمو میده اونام دیگه بریدن حق دارن شوهرم دادن که خرجشون کم بشه الان با یه بچه شدم سربار اونام انقد تیکه میندازن

با این خرجا ..یه بچه کوچیکم دارم بخدا الان سه ساله خونه مامانمم خرجمو میده اونام دیگه بریدن حق دارن ...

چرا بیکار ه

این روزها عشقبازی نمی‌کنند بلکه با عشق بازی می‌کنند 
نمی خاد دنبال کار برع

چرا میره .اما یا خیلی دوره باید روز ۱۰۰ کرایه بده یاهم پولشو نمیدن الان تو همبن سه ماه برای سه نفر رفت سرکار یه هزارم ندادن بهش

چرا میره .اما یا خیلی دوره باید روز ۱۰۰ کرایه بده یاهم پولشو نمیدن الان تو همبن سه ماه برای سه نفر ر ...

خدایی بی پولی سخته 

کشیدم چی میگید

ولی اگه مجرد باز غمی نبود

ولی الان ک زن بچه داره باس یه تکونی به خودش بدع

خدایی بی پولی سخته  کشیدم چی میگید ولی اگه مجرد باز غمی نبود ولی الان ک زن بچه داره باس یه ت ...

میگم بریم تهران حداقل میدونیم آخر ماه یه پولی گیرمون میاد میگه نه غریبی سخته .اصلا خیلی اذیتم بخدا 

میگم بریم تهران حداقل میدونیم آخر ماه یه پولی گیرمون میاد میگه نه غریبی سخته .اصلا خیلی اذیتم بخدا&n ...

حرفه بلده 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 22 ساعت پیش
2791
2779
2792