2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد بیرونم کرد

1524 بازدید | 51 پست

یه سال و نیمه عروسی کردم اصلا پشتم نبود هر کی هر چی میگف فقط نگا میکرد خواهر برادر مادرش برادرش به شوهرم گفت من زننو آدم حساب نمیکنم بخاطر اونا منو کتک میزد و ک اونا ناراحت نشن این اواخر مادرش پرش کرد ک دخترام بیان اینجا خسته میشن به زنت بگو بیاد واسشون غذا بزاره منو کتک زد بیرونم کرد ده روزه الانم گفته ک باید غذا بزاری وگرنه طلاقت میدم تو این مدت یه بار زنگ نزده ک زنم چطوره اصلا مهم نیستم الانم هر روز شب پیش مامانشه ی بار اونا رو ندید یه روز سر من داد میزد ک اونا رو ندیدم تو نذاشتی الان ده روزه ازم خبری نمیگیره

کاش واقعا طلاقت بده و راحتت کنه

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک تو سرش

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.