khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2587 عنوان حالم بدهههه😢 147 بازدید | 17 پست بچه ها سرماخوردم بدجور🤧🤕اصلا حالم خوب نیست هم روحی هم جسمی داغونمم فقط بزور پاشدم ظرفهامو شستم یکم خونمو تمیز کردم چی کار کنم زود تر خوب شم وسط چله تابستون سرماخوردگی اصلا معنا ندارهه🙁 من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی 1402/04/31 | 19:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31585 کار نکناستراحت کنمایعات زیاد بخور مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
ماهی_پرنده عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 7388 مایعات زیاد برو دکتر دارو ها رو سر وقت بخور اگر آبریزش بینی داری همش فین کن و خالی کن
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2587 کار نکن استراحت کن مایعات زیاد بخور اصلا نمیتونم کار نکنم حتی موقع پریودی های وحشتناکم در حال تمیز کاری ام من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
setiya26 عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 19476 من یک ماه پیش سرما خوردم خیلی بد بود حلیم بخور تا گلوت رو درگیر نکنه آب و مایعات گرم بخور از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن
رویا۴ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 13919 دمنوش اویشن و پونه و پنیرکابلیمو و عسل بخورسیاه دانه بخورچیزای ابکی بخوراحتمالا تب و لرز کردی که انقدر بی حالی.. یه استامینوفن بخور سرحال شی
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2587 مایعات زیاد برو دکتر دارو ها رو سر وقت بخور اگر آبریزش بینی داری همش فین کن و خالی کن اره امشب میخوام برم دکتر ابریزش هم وحشتناک دارممم😰😭😭 من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2587 دمنوش اویشن و پونه و پنیرک ابلیمو و عسل بخور سیاه دانه بخور چیزای ابکی بخور احتمالا تب و لرز کرد ... چشم میخورم اره بعد از ظهر تب و لرز کردم من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31585 اصلا نمیتونم کار نکنم حتی موقع پریودی های وحشتناکم در حال تمیز کاری ام اشتباه میکنی دختررر به فکر خودت باش مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2587 من یک ماه پیش سرما خوردم خیلی بد بود حلیم بخور تا گلوت رو درگیر نکنه آب و مایعات گرم بخور&nbs ... باشه عزیزم من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2587 اشتباه میکنی دختررر به فکر خودت باش شوهرم هم همیشه دعوام میکنه دو نفر ادمیم همش درحال تمیز کاری ام🤕 من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31585 شوهرم هم همیشه دعوام میکنه دو نفر ادمیم همش درحال تمیز کاری ام🤕 تمیزی خوبهولی همیشه اولیتت خودت باشه و حالتگناه داری مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛
khalaban مدیر استارتر عضویت: 1400/02/01 تعداد پست: 2587 تمیزی خوبه ولی همیشه اولیتت خودت باشه و حالت گناه داری دقیقا همه همین حرفو بهم میزنن الان یکساله خونه دارم انقدر کمر درد شدم به خاطر تمیز کاری هام من🙋🏻♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
__delbar__ عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 31585 دقیقا همه همین حرفو بهم میزنن الان یکساله خونه دارم انقدر کمر درد شدم به خاطر تمیز کاری هام از این به بعد سعی کن تغییر کنی و بیشتر به فکر خودت باشی مرا تا دل بُوَد دلبر تو باشی♡ یه تثبیتی با اراده💪💛