2777
2789
عنوان

حالم بدهههه😢

147 بازدید | 17 پست

بچه ها سرماخوردم بدجور🤧🤕

اصلا حالم خوب نیست هم روحی هم جسمی داغونمم فقط بزور پاشدم ظرفهامو شستم یکم خونمو تمیز کردم 

چی کار کنم زود تر خوب شم وسط چله تابستون سرماخوردگی اصلا معنا ندارهه🙁

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار نکن استراحت کن مایعات زیاد بخور

اصلا نمیتونم کار نکنم 

حتی موقع پریودی های وحشتناکم در حال تمیز کاری ام 

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی

من یک ماه پیش سرما خوردم خیلی بد بود حلیم بخور تا گلوت رو درگیر نکنه 

آب و مایعات گرم بخور 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

مایعات  زیاد برو دکتر دارو ها رو سر وقت بخور اگر آبریزش بینی داری همش فین کن و خالی کن

اره امشب میخوام برم دکتر ابریزش هم وحشتناک دارممم😰😭😭

دمنوش اویشن و پونه و پنیرک ابلیمو و عسل بخور سیاه دانه بخور چیزای ابکی بخور احتمالا تب و لرز کرد ...

چشم میخورم اره بعد از ظهر تب و لرز کردم

اصلا نمیتونم کار نکنم  حتی موقع پریودی های وحشتناکم در حال تمیز کاری ام

اشتباه میکنی دختررر به فکر خودت باش

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

من یک ماه پیش سرما خوردم خیلی بد بود حلیم بخور تا گلوت رو درگیر نکنه  آب و مایعات گرم بخور&nbs ...

باشه عزیزم 

اشتباه میکنی دختررر به فکر خودت باش

شوهرم هم همیشه دعوام میکنه 

دو نفر ادمیم همش درحال تمیز کاری ام🤕

شوهرم هم همیشه دعوام میکنه   دو نفر ادمیم همش درحال تمیز کاری ام🤕

تمیزی خوبه

ولی همیشه اولیتت خودت باشه و حالت

گناه داری

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

تمیزی خوبه ولی همیشه اولیتت خودت باشه و حالت گناه داری

دقیقا همه همین حرفو بهم میزنن الان یکساله خونه دارم انقدر کمر درد شدم به خاطر تمیز کاری هام

دقیقا همه همین حرفو بهم میزنن الان یکساله خونه دارم انقدر کمر درد شدم به خاطر تمیز کاری هام

از این به بعد سعی کن تغییر کنی و بیشتر به فکر خودت باشی