2777
2789
عنوان

دوران عقد

234 بازدید | 28 پست

بچها سلام‌تو‌ دوران عقد تاحالا قهر داشتین و دعوا ک بعد خودتون دوتایی حلش کرده باشین . من همسرم عقد هستیم همو خیلی دوس داریم و شده من بار ها باهاش قهر کرده کنم‌اونم ناراحت شده از دستم و اشتی کردیم بعد حل موضوع از یکی پرسیدم گف اصلا قهر نداشتن مگه میشه یا ما خیلی قهر زیاد میکنیم . میترسم دلش بشکنم و دوس داشتنم کم شه براش .

بحث داخل هر رابطه ای وجود داره

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ی مشاوری شنیدم میگفت رابطه ای ک بحث نداشته باشه مشکل داره

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

اووووووه تا دلت بخواد

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بحث و اختلاف نظر همیشه هست

اونی هم میگه نداشتیم دروغ میگه شک نکن

مهم اینه کشش ندین و زود حرف بزنید

و همیشه درباره مشکلاتتون حرف بزنید خییییلی مهمه حرف زدن تموم مشکلات از حرف نزدنه

نگران نباش همه ادمای دنیا با عزیزتریناشونم اختلاف نظر دارن و ازهم ناراحت میشن مهم مدیریتشه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اونقده قهر میکنیم 

دلیلشم این من غر میزنم 

بهم میگه دختر غرغروعه من 

اونم کارش سخته در روز صدهابار تلفنش زنگ میخوره با چک و اینا سروکار داره 

منم غر میزنم طفلی کم میاره🤭 

میگه بس کن توروخدا من گریه میکنم و این میشه شروع دعوا😂😂 

دیشب دعوا کردیم دم صبح اشتی😂😂😂 

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !
از ی مشاوری شنیدم میگفت رابطه ای ک بحث نداشته باشه مشکل داره

دقیقا

چون یکی از طرفین یا از سر اجبار نظر خودشو نمیگه و بحثی نمیکنه یا به دلایل دیگه ای

اختلاف نظر همیشه هست

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛