2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 28 پست
ما که عقد نبودیم و تموم کردیم عزیزم🙂🖤ولی شما قهر نکن خوب نیس اوقاتتون رو تلخ کنین

چای چ بد متاسفم  . باشه عزیزم حرفت گوش میکنم اره تو قهر خیلی ناراحت میشم واقعا

سلام وقتتون بخیر خانم محترم.

در جواب سوالتون باید بگم که کاملا به دو طرف بستگی داره و فقط هم به دوران عقد ختم نمیشه بحث دوست داشتن یا نداشتن نیست. اگه دو طرف با اخلاق ها و رفتار های همدیگه بسازن که خب هیچوقت دعوا نمیکنن اما اگه حتی یکیشون با اون یکی نسازه بحث و دعوا اجتناب ناپذیره حالا هر چی مقدار نسازگاری بیشتر باشه دعوا هم بیشتره🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره این یک سال انقد بحث و دعوا داشتیم ولی به قهر چند روز نذاشتیم برسه یه چند ساعت از هم بی خبر بودیم و تموم میشد

بیشتر خودم می‌دیدم اون میخواد قهر کنه میرفتم زنگش میزدم و حلش میکردم و بهش گفتم قهر خیلی بده و اینا 

این سری بحثمون شد خودم بهش زنگ نزدم چون میخواستم ببینم اونم سمتم میاد ک شش ساعت بعدش بهم زنگ زد منم دیگ عادی برخورد کردم ک ادامه ندیم

واقعا؟؟؟

اره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
آخه دلتون نشکست ازش؟؟؟ من همش یک ماهه عقدم الان هم تو خرید هستیم البته یه ۱۰ دقیقه پیش دیگه رسیدیم ه ...

اینقدر میشکنه که عادی میشه برات

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
وای دل شکشتن خیلی بده نزارین اینجور  شه

مگه دست خود ادمه 

دیگه دوتا ادم با دوتا تربیت متفاوت دوتا سبک زندگی متفاوت 

دوتا محیط زندگی متفاوت همین میشه

طبیعیه اونیم که گفته قهر ندارن احتمالا اصن در حد یه کلمه هم باهم حرف نمیزنن و جایی نمیرن مگه میشه آخه من ۲۴ساعت 2۵بار قهرم و آشتی😐😂

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼