2777
2789
عنوان

سزارین اختیاری

1030 بازدید | 55 پست

سلام من میخوام ۴ماه دیگه اقدام به بارداری کنم دنبال یه دکتر خوبم، تو کرج سزارین اختیاری انجام نمیدن مجبورم تهران برم 

کسایی که امسال سزارین اختیاری کردن میشه بیمارستان و دکترشونو معرفی کنن 

هزینه چقدر شد؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از الان که خیلی زوده

ماه بعد مبخوام برم برام ازمایش پیش از بارداری بنویسه 

از الان دکتر پبدا کنم که وقت بگیرم

شما پیش کدوم دکتر میرید و زایمانتون چی انتخاب میکنید؟

ماه بعد مبخوام برم برام ازمایش پیش از بارداری بنویسه  از الان دکتر پبدا کنم که وقت بگیرم شما ...

من واسه مراقبت پیش بارداری هزار تا دکتر عوض کردم چون باردار شدنم طول کشید واسه مراقبت بارداری یه دکتر نزدیک خونمون واسه سزارین می خوام برم تریتا پیش دکتر احمدی خامنه هنوز نرفتم دوستام که رفتن می گن از ۷ ماه به بعدم بری خوبه 

اخه دکتر خواهرم گفته بود سز میکنم اخراش گفت فقط طبیعی

ابجیت می تونه دکترش و عوض کنه یسری ها خیلی براشون مهمه دکتری که تحت نظرشون بوده عملشون کنه ولی برای من مهم نیس همین که پرونده پزشکیم و پیشش ببرم یکی دوماه تحت نظرش باشم بنظرم خوبه

من واسه مراقبت پیش بارداری هزار تا دکتر عوض کردم چون باردار شدنم طول کشید واسه مراقبت بارداری یه دکت ...

تریتا زنگ زدم سزارین اختیاری نداره

منم فوبیا زایمان طبیعی دارم 

یعنی واسه قبل بارداری هر دکتری خواستم برم بعد بارداری انتخاب کنم؟

ابجیت می تونه دکترش و عوض کنه یسری ها خیلی براشون مهمه دکتری که تحت نظرشون بوده عملشون کنه ولی برای ...

خواهرم چند ساله زایمان کرده

اخه ماه اخر دکتر دیگه سخت قبولت میکنن

من میترسم دکترم تا ماه اخر بگه سزارین بعد نظرش عوض شه

تریتا زنگ زدم سزارین اختیاری نداره منم فوبیا زایمان طبیعی دارم  یعنی واسه قبل بارداری هر دکتر ...

نه لزوما هر جور دوست داری همون کار و بکن ما چون روستا می شینیم ترجیح دادم مراقبت بارداریم دکتر نزدیک خودم برم نزدیک زایمان دکتر تو تهران برم شما اگه دکتری که می خوای باهاش زایمان انجام بدی نزدیکت خوب از اول پیشش بری مسلما بهتره 

سزارین اختیاری چون غیر قانونیه پشت تلفن نمی گن باید با دکترت هماهنگ بشی اون خودش یه دلیل تو پروندت م ...

صارم و نیکان پشت تلفن گفتن اختیاری انجام میدیم

ایشاالله که نی نیت به سلامتی به دنیا بیاد عزیزم😍

خواهرم چند ساله زایمان کرده اخه ماه اخر دکتر دیگه سخت قبولت میکنن من میترسم دکترم تا ماه اخر بگه س ...

دکتر هم حتی اگه سزارین اختیاری انجام بده از اول نمی گه انجام می دم چون برای خودش دردسردمی شه ماه های اخر صددرصد می گه سز می کنم یا نه فوقش گفت نه چند تا نامه الکی از دکتر روانشناس یا ارتوپد بیار که نوشته باشه سزارین توصیه می شه اونوقت حتما قبول می کنه از الان خودت و درگیرش نکن شاید بعدا نظرت عوض شد طبیعی اوردی