2777
2789
عنوان

خانمایی که سه تا بچه یا بیشتر دارید....

| مشاهده متن کامل بحث + 2978 بازدید | 50 پست
ماشالا به اراده ش...ولی من از دور فقط قشنگ به نظر میرسم از درون حس متلاشی بودن دارم..

چند سالته. دکترا چی داری

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

از لحاظ تحصیلات و شغل از خودتون راضی اید؟ چطوری به این حس رضایت رسیدید؟

سلام.من دوتا دختر داشتم و تقریبا چند سالیه شاغل شدم.معلم شدم.دوسال پیش یهویی بدون هیچ برنامه ای وسط کلی بیماری و مشکلات جسمی و روحی باردار شدم.البته لطف خدا بود.پارسال عید پسرم به دنیا اومد قبل عید یهویی تصمیم گرفتم که ارشد شرکت کنم که چون درگیر خونه تکونی و ...بودم نشد.بعد عیدم که زایمان و چند دوره بستری پسرم به خاطر زردی.درست دو هفته مونده به کنکور چون شبا پسرم دیر میخوابید و بیدار بود استفاده کروم و خوندم.البته اینم لطف خدا بود ولی دولتی روزانه تهران قبول شدم.فکر کن با سه تا بچه هم سر کار هم درس و دانشگاه هم دوتا بچه مدرسه ای که باید به درسشون برسی.هم کار خونه و ....ولی باور کن خدا یه جوری بهم انرژیشو میرسوند.مطمئن بودم خدا همه چی را فراهم میکنه که خداروشکر همه چی رو به راه شد.و در کمال ناباوری امسال در حالیکه اماده برا امتحانات ترم اول دانشگاه میشدم دیدم باردارم.با ویار وحشتناک.و همون شرایط قبلی.

مهم اینه بدونیم این شرایط گذرا هستن.

مهم اینه بدونیم اگر ما این سختیها را نکشیم ممکنه سختی های دیگه ای جایگزین اینا بشن.اما حداقل میدونیم اگر الان سختی ای هم میکشیم در نهایت یک انسان پرورش دادیم.

منمخسته میشم.روحم ازرده میشه.از دست بچه هاحرص میخورم.عصبامی میشم ولی خب اینا روند عادی زندگیه دیگه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از یه طرفم به شدت درونگرام ولی باید به قول شما هر از گاهی برم بیرون و جمع وگرنه میمیرم از افسردگی..

درکت میکنم منم درونگرام

امسال که استعفا دادم از همیشه بیشتر میرم مهمونی و این ور اونور

واقعا اثر مثبتی داره

از طرفی چون رفت و آمد مردم کم شده خوشحال میشدن که رفتیم دیدنشون😃

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
سلام.من دوتا دختر داشتم و تقریبا چند سالیه شاغل شدم.معلم شدم.دوسال پیش یهویی بدون هیچ برنامه ای وسط ...

چطوری اخه میخوندی

چ انرژی ک ب بعضیا خدا میده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چند سالته. دکترا چی داری

۳۱ سال، دکتری فیزیک نانوالکترونیک

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
۳۱ سال، دکتری فیزیک نانوالکترونیک

با دکترات میتونی جایی اشتخدام بشی؟

سنت خوبه ماشالله کی دکترا گرفتی کی ۲تا قبلی رو زایددی

اسی من چهارمین بچم داره به دنیا میاد خودم یه پسر دارم همسرم یه پسر و یه دختر اینم بچه مشترکمونه به استقلال مالی فک نمیکنم دوست دارم برای خودم تفریح داشته باشم همسرم تو هفته سه روز بعد از ظهر بچه ها رو شیش هفت ساعت میبره فقط کوچولو به دنیا اومد دوست دارم اونم ببره تا بتونم برم باشگاه به خودم برسم 

همش دغدغه ی سنم رو دارم ..‌‌‌‌‌‌حسس میکنم از عالم و آدم عقبم 

این فکر اشتباهه.رسالت ما اونچیزیه که خدا برامون خواسته نه اون چیزی که ما فکر میکنیم.

الان تو دوران سختشی.منم ویار سومی خیلی سخت بود.چقدر و من و همسرم و بچه ها اذیت شدیم.ولی وقتی به دنیا اومد و یه کم بزدگتر شد همش میگم چطور من کمبود همچین چیزی را حس نمیکروم؟چقدر من به وجود این بچه احتیاج داشتم و نمیدونستم.

باور کت سختیاشم شیرینه.اصلا یه جور خاصی انگار لذت بخشه.

سلام.من دوتا دختر داشتم و تقریبا چند سالیه شاغل شدم.معلم شدم.دوسال پیش یهویی بدون هیچ برنامه ای وسط ...

بهت افتخار کردم..

ولی من کم آوردم..

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
با دکترات میتونی جایی اشتخدام بشی؟ سنت خوبه ماشالله کی دکترا گرفتی کی ۲تا قبلی رو زایددی

آره هم هیئت علمی و هم آموزش پرورش تازه میتونم آموزشگاه یا مدرسه غیرانتفاعی هم باز کنم...

این فکر اشتباهه.رسالت ما اونچیزیه که خدا برامون خواسته نه اون چیزی که ما فکر میکنیم. الان تو دوران ...

آره دقیقا بارداری سخته من الان باردارم گاهی میگم اشتباه کردم ولی امیدوارم بعد به دنیا اومدن این روزا از یادم بره

اسی من چهارمین بچم داره به دنیا میاد خودم یه پسر دارم همسرم یه پسر و یه دختر اینم بچه مشترکمونه به ا ...

ان شالا به سلامتی فرشته ت رو بغل بگیری و مامان شاد و پر انرژی برای ۴ تا دسته گلت باشی

چطوری اخه میخوندی چ انرژی ک ب بعضیا خدا میده

ببین مهم اینه بخوای.همه ما قدرتشو داریم فقط باید اراده کنیم.نمیگم سخت نبود سخت بود ولی من ادمی هستم که یه چیزی بخام باید انجام بدم.و دوست دارم همه کارهام در حد کمال باشه.مثلا میشد به درس بچه ها نرسم یا غذا حاضری براشون بذارم ولی دلم نمیخواست به خاطر تحصیل یا کار خودم به بچه ها لطمه بخوره.

من هم خودم را در نظر میگیرم هم بچه ها را هم همسرم را.البته خب به هر حال کمک اطرافیان و همراهی بقیه هم تاثیر گذاره.ولی شدنیه.خدا خوب همه چی را میچینه.یه جوری برات مدیریت میکنه که باورت نمیشه.همیشه سعی کنید که همه چیزو بسپارید به خدا.

این فکر اشتباهه.رسالت ما اونچیزیه که خدا برامون خواسته نه اون چیزی که ما فکر میکنیم. الان تو دوران ...

ممنون از حرفای شیرینت

آره دقیقا بارداری سخته من الان باردارم گاهی میگم اشتباه کردم ولی امیدوارم بعد به دنیا اومدن این روزا ...

من خودم بیشترین مشکلم با بچه دار شدن دروغ چرا تفکر اطرافیانمونه.اخه مخالف بچه هستن.فکر کن این همه زحمت بکشی سختی بکشی تهش بقیه به جای دلداری و به قول خودشون با هدف دلیوزی فقط سرکوفتت بزنن و مدام بگن اشتباه کردی.چقدر انگیزه و روحیه ات را از دست میدی؟

ولی من با این موضوعم کنار اومدم.گفتم مهم این که من در مسیر درست قدم برمیدارم و یه روزی با همین بچه ها بهشون نشون میدم که چقدر کارم درست بوده.مهم اینه که من بعد این همه سختی ۴ انسان تربیت کروم و پرورش دادم.البته با لطف و مساعدت خدای مهررون.وگرنه که ما کاره ای نیستیم