2777
2789
عنوان

خانمایی که سه تا بچه یا بیشتر دارید....

| مشاهده متن کامل بحث + 2978 بازدید | 50 پست
نه ولی دکتری دارم

خیلیم عالی

همیشه واسه پیشرفت وقت هست

دخترخالم ارشد داشت  واستادانشگاه بود بخاطر دخترش موند خونه

حالا که بچش بزرگ شده داره واسه دکترا میخونه و میخواد باز بره سرکار

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
خیر سه تایشون را ببینی اما با گرفتاری های این دوره زمونه هر روز که بزرگ میشن کار تو سخت تر اگر میخوا ...

ممنونم...ولی تا سه سال من از افسردگی میمیرم..

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از لحاظ تحصیلات و شغل از خودتون راضی اید؟ چطوری به این حس رضایت رسیدید؟

چون تازه به دنیا آمده این حس رو داری. بشه۲ یا ۳ سالش مستقل تر میشی. بچه بخشی از زندگیه. سعی کن برنامه ریزی کنی من هم با داشتن دوتا بچه دکتری گرفتم  نشد ندارن. الان خیلی خوبه هم بچه رو دارم هم خودم ارتقاء پیدا کردم

خیلیم عالی همیشه واسه پیشرفت وقت هست دخترخالم ارشد داشت  واستادانشگاه بود بخاطر دخترش موند ...

ماشالا به اراده ش...ولی من از دور فقط قشنگ به نظر میرسم از درون حس متلاشی بودن دارم..

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
چه خوب و چقدر اعصاب قدرتمندی..

آره وقتی اومدم خونه تا چند روز تحت تأثیرش بودم

خجالت میکشیدم از خودم 😅 

عزیزم گاهی که خسته میشی کوچولو رو بده مادر یا مادرشوهر یا همسرت  برو پیاده روی ،بازار 

بیشتر برو پیش دوستات و مهمونی روحیه ت شاد میشه

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

من دوتا دارم ۸و۱۳ساله ک عاشق بچه بودم

ولی .....تا کوچیک بودن یه وقتا فکر میکردم سه تا شاید خوب باشه ولی الان مخصوصا با رسیدن اولی به دوره بلوغ تصور سومی رو اصلا نمیکنم

منظورم اینه کع حتی تصور چهارمی رو نکن هرجی بزرگ تر بشن بدتره

چون تازه به دنیا آمده این حس رو داری. بشه۲ یا ۳ سالش مستقل تر میشی. بچه بخشی از زندگیه. سعی کن برنام ...

واقعا احسن به شما..الان شاغلید؟

خب قطعا با ۳ تا نمیشه فیلم هندی که نیست

من یکی دارم از سرکار ک برمیگردم ۴.۵ ساعت در روز میتونم برای خودم باشم

۳ تا باشن دیگه نمیشه کاری کرد ولی اونی ک تصمیم میگیره چندتا بیاره خودش میدونه ک باید بچه داری رو پیشه کنه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من دوتا دارم ۸و۱۳ساله ک عاشق بچه بودم ولی .....تا کوچیک بودن یه وقتا فکر میکردم سه تا شاید خوب باشه ...

ممنون از تجربه تون..

ماشالا به اراده ش...ولی من از دور فقط قشنگ به نظر میرسم از درون حس متلاشی بودن دارم..

حالاوقتشه به خودت بیشتر برسی

اگه کار هنری دوست داری با قدم مورچه ای انجام بده

گاهی میشه با دیدن یه فیلم طنز یا نوشیدنی موردعلاقه حس مثبت گرفت

هر کاری که حس خوب بت میده انجام بده

آره وقتی اومدم خونه تا چند روز تحت تأثیرش بودم خجالت میکشیدم از خودم 😅  عزیزم گاهی که خست ...

از یه طرفم به شدت درونگرام ولی باید به قول شما هر از گاهی برم بیرون و جمع وگرنه میمیرم از افسردگی..

حالاوقتشه به خودت بیشتر برسی اگه کار هنری دوست داری با قدم مورچه ای انجام بده گاهی میشه با دیدن ...

ممنونم از دلگرمیاتون