2777
2789
عنوان

خانمایی که سه تا بچه یا بیشتر دارید....

| مشاهده متن کامل بحث + 2978 بازدید | 50 پست
من خودم بیشترین مشکلم با بچه دار شدن دروغ چرا تفکر اطرافیانمونه.اخه مخالف بچه هستن.فکر کن این همه زح ...

مطمئن باش روزی میرسه اونایی یه دونه بچه دارن به شدت پشیمون میشن

من خودم بیشترین مشکلم با بچه دار شدن دروغ چرا تفکر اطرافیانمونه.اخه مخالف بچه هستن.فکر کن این همه زح ...

واقعا خیلی خانمی..خوشبحال بچه هاتون که شما مادرشونی..

منم دارم از همه اطرافیانم انواع سرکوفتارو میشنوم

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون از حرفای شیرینت

خواهش میکنم.ببین بچه هر جوری باشه شیرینه.رسالت من و شما هم مادریه.مادری هم سخته.هم شیرین.

من میفهمم گاهی چقدر با خودت کلنجار میری.منم مثل شما هستم.گاهی میترسم ازین که یه روزی پشیمون بشم چرا ۴ تا بچه اوردم.ولی در نهایت توکلم را دادم به خدای مهربونم و گفتم خدایا من واسه تو قدم برمیدارم و پا تو مسیری میذارم که تو برام خواستی تو هم خودت بهترینها را برام بچین.

من شاگرد اول دانشگاه بودم همونجا با همسرم ازدواج کردم.همه دوستام رفتن سرکا  ولی من ترجیح دادم بمونم و دوتا دختر پشت سر هم به دنیا اومده ام را بزرگ کنم.همه افسوس میخوردن که چرا سر کار نرفتی.با این معدل و رشته و دانشگاه باید الان استخدام بودی و ...ولی برا من مهم بچه هام بودن.بعد ابنکه حدود۴ و ۵ سالشون بود استخدام شدم.تو بهترین وقت چون دیگه بچه ها بزرگتر شده بودن و نگهداریشون راحت بود.منظورم اینه درسته چند سال بیکار بودم اما یهو خدا خودش اینجوری برام چید.برا شما هم خمینه.صبر کن ببین خدا برات چه برنامه ای داره.انشالا که هر چی خیره پیش بیاد.

خواهش میکنم.ببین بچه هر جوری باشه شیرینه.رسالت من و شما هم مادریه.مادری هم سخته.هم شیرین. من میفهمم ...

خیلی دلگرم شدم با حرفاتون..هزار برابر انرژی و حس خوبی که بهم دادید رو دریافت کنید..

میشه بپرسم چند سالتونه؟

کتاب فروشی آنلاین ائوریم📚🌈@evrim.book💖💖💖مادری با سه فرزند که دکتر مملکته و عاشق کتاب فروشیه😘🥰💝
خیلی دلگرم شدم با حرفاتون..هزار برابر انرژی و حس خوبی که بهم دادید رو دریافت کنید.. میشه بپرسم چند ...

فدات بشم.من درک مبکنم شما تو چه شرایطی هستی.

ولی اینو یادت باشه داری شیعه پرورش میدی الان خدا پشت و پناهته.ما نمیدونیم ولی گاهی این بچه ها به جاهایی میرسن ما خودمونم تعجب میکنیم.

من الان ۳۵ سالمه.ینی وارد ۳۵ شدم.

فدات بشم.من درک مبکنم شما تو چه شرایطی هستی. ولی اینو یادت باشه داری شیعه پرورش میدی الان خدا پشت و ...

عزیزدلمی..خدا عزیزانتون رو حفظ کنه و سایه تون بالا سر بچه هاتون باشه..خیلی انرژی گرفتم ازتون دعا کنید بتونم از پسش بر بیام و لایق امانت داری نعمتهای خدا باشم