2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب میخواست بیرونم کنه

1039 بازدید | 84 پست

سر یه قضیه ای پول ریخته بود رو حساب من مفصله تاپیک قبلی دیشب درموردش حرف زدم بعد یه حرفی زد من ناراحت شدم گفتم پسش میدم نمیخام. اینم گفت نه نریز و... منم عصبی بودم ریختم رو حسابش، یهو سگ شد داااد میزد برو کارت به کارت کن برا خودت، ساعت یازده شب بود میگفت برو زود باش، منم گفتم میرم اومدم پسرمو اماده کنم گفت خودت برو گفتم من هر جا برم بچمم میبرم نذاشت منم گفتم بدون بچم نمیرم دستمو گرفته بود پرتم کنه بیرون، آخرشم خودش اومد دم عابربانک وایساد تا کارت به کارت کردیم برگشتیم خونه

😐تشنجیه مرتیکه 

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار شما هم درست نبود

البته من نمیدونم قبلش بینتون چی گذشت

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
😐تشنجیه مرتیکه 

انقد گریه کردم چشام هنوز خوب باز نمیشه، من حرف بدی نزدم کاریم نکردم فقط گفتم نمیخام دیگه بعدم ریختم براش یه جور داد میزد باز ابرو تو در و همسایه نموند برام