2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب میخواست بیرونم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 84 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاک برسرش اتفاقا اصلا دوسم نداره، وقتی میگفت برو گفتم میرم ولی دیگه برنمیگردم میگفت از ... کمتری برگ ...

ازقدیم گفتن زن وشوهر دعواکنند و...دیگه تودعواکه حلوا خیرات نمیکنن  تویه چیزی گفتی اون دوتاگفته وادامه...بیچاره همسایه ها

پول خودش به خودش دادی نفهمیدم

یه چیزی قرار بود برا من بخره، بعد گفت کم کم میریزم تو این حسابت بخریم. بعد دیشب بحثش شد گفتم اره برنامه ریزی کن بخریم. گفت چی میگی من بیست تومن ریختم خودت بری بخری دیگه. منم گفتم نمیخام اصلا پولم میریزم برات

واسه پول، واسه سرویس طلا گند میزنین به زندگی و روابط تتون؟!!!!!! ارزش داره؟ با دعوا و قهر و فحش و کت ...

شما تو بطن زندگی من هستی؟ این آقا اون زمان به دروغ گفت ندارم و قول داد بعدا بخره... ازون موقع هی پیچونده و نخریده... تا حالا برا من کادو نخریده هیچوقت کاری نمیکنه که خوشحالم کنه مسافرت مارو نمیبره، خودش قول داده خودشم گفت پول میریزم کم کم بعد بخریم بعد بیست تومن ریخته گفت ریختم خودت بخری دیگه... خب معلومه راضی نیست به همون بیست تومنم، منم گفتم نخواستم 

شما تو بطن زندگی من هستی؟ این آقا اون زمان به دروغ گفت ندارم و قول داد بعدا بخره... ازون موقع هی پیچ ...

اان دعوا کردی همه چی درست شد؟!!! آفرین

فقط از خونتم میخواسته بندازتت بیرون، هدیه و طلا پیش کش

خوب این کجاش بیرون کردنه وقتی گفت پول رو نفرست تو چرا عصبیش کردی فرستادی و این که اون اومد تا دم عاب ...

مگه من آدم نیستم؟ کدوم حرف منو گوش کرده که به حرفش گوش کنم؟ اومد چون گفتم بدون بچم نمیرم اونم نمی‌خواست بچه رو بده دستم

تاپیک های قبلی تو دیدم واقعا گاهی به همسراتون حق میدم  اینجا نمیتونم روشنفکر بازی دربیا ...

میشه بگی چه مشکلی تو رفتار من دیدی؟ شوهر من خرج زندگی داداششو میده برا زن اون طلا خریده از من بیشتر حتی... من فقط گفتم به قولی که داده عمل کنه

شما تو بطن زندگی من هستی؟ این آقا اون زمان به دروغ گفت ندارم و قول داد بعدا بخره... ازون موقع هی پیچ ...

دریک کلمه خیلی بچه ای شوهرت روهم اصلاااا درک نمیکنی تواین شرایط گرونی داره زندگیش رواداره میکنه زنهای امثال شما مردهارو روانی میکنن واقعا