سر یه قضیه ای پول ریخته بود رو حساب من مفصله تاپیک قبلی دیشب درموردش حرف زدم بعد یه حرفی زد من ناراحت شدم گفتم پسش میدم نمیخام. اینم گفت نه نریز و... منم عصبی بودم ریختم رو حسابش، یهو سگ شد داااد میزد برو کارت به کارت کن برا خودت، ساعت یازده شب بود میگفت برو زود باش، منم گفتم میرم اومدم پسرمو اماده کنم گفت خودت برو گفتم من هر جا برم بچمم میبرم نذاشت منم گفتم بدون بچم نمیرم دستمو گرفته بود پرتم کنه بیرون، آخرشم خودش اومد دم عابربانک وایساد تا کارت به کارت کردیم برگشتیم خونه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه چیزی قرار بود برا من بخره، بعد گفت کم کم میریزم تو این حسابت بخریم. بعد دیشب بحثش شد گفتم اره برنامه ریزی کن بخریم. گفت چی میگی من بیست تومن ریختم خودت بری بخری دیگه. منم گفتم نمیخام اصلا پولم میریزم برات
واسه پول، واسه سرویس طلا گند میزنین به زندگی و روابط تتون؟!!!!!! ارزش داره؟ با دعوا و قهر و فحش و کت ...
شما تو بطن زندگی من هستی؟ این آقا اون زمان به دروغ گفت ندارم و قول داد بعدا بخره... ازون موقع هی پیچونده و نخریده... تا حالا برا من کادو نخریده هیچوقت کاری نمیکنه که خوشحالم کنه مسافرت مارو نمیبره، خودش قول داده خودشم گفت پول میریزم کم کم بعد بخریم بعد بیست تومن ریخته گفت ریختم خودت بخری دیگه... خب معلومه راضی نیست به همون بیست تومنم، منم گفتم نخواستم