2777
2789
عنوان

بشدت محدودم 🥀😪🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 31 پست
جالبش اینجاس بابای من اجازه ازدواجم نمیده هر کسی میاد یه ایراد بنی اسرائیلی میگیره  پدر شما یع ...

ن پدرکثافت من فقط می‌گفت ازدواج کن دختربایدشوهرکنه باراول ب خاطرفرارازاون خونه عجله کردم اماانتخابم اشتباه بود طلاق گرفتم برگشتم دیگه بدترشده بود،خدارحم کرددوباره ازدواج کردم همسرم برام خونه خریدامااونم عمرش به دنیانبودکروناازم گرفتتش💔 الانم ازدواج سوممه خداروشکردیگه ریختشونمیبینم 40مامانم تموم نشده رفت زن گرفت کلاقطع ارتباطم امیدوارم زودترتقاصشوبده 

Dunyada olumden baskasi yalan

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست منم شرایط تو رو داشت.. خدا یه شوهر خوب قسمتش کرد تلافی همه ی این روزاش درومد یا دختر خاله ام ز ...

میشه برا منم دعا کنی یه ازدواج خوب داشته باشم شرایطم مثل استارتر💔😭 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
آبجی اون خواستگارتواگه اخلاقش خوبه قبول کن همسرمنم نظامیه درسته مذهبیه ولی خوب خوبیای دیگه هم داره&n ...

۴ ۵ بار اومدن زنگ زدن بابام الکی بهونه اورد دختر نمیدم جنوب اونم ماموریت داشت باید میرفت جنوب دوسال