2777
2789
عنوان

بشدت محدودم 🥀😪🖤

590 بازدید | 31 پست

سلام دوستان 

الان که دارم اینارو مینویسم واقعا دلم خونه از کارای پدرم 

بیش از حد غیرتی خیلی عجیب وغریب رفتار میکنه 

مثلا من حق ندارم تنهایی تا سر کوچه برم و اجازه نمیده برم دانشگاه خودم همش آژانس واسنپ میگیره از دم خونه تا دم دانشگاه جوری که من مث یه کورم هیجا رو نمیشناسم 

یا اصلا از بچگی نزاشته یه کلاس مهارتی برم همش فک میکنه مهارت فقط خانه داری 

الانم که دانشگاه تعطیل شده میگم برم کلاس یا دوره یا حتی سرکار که محیطش گلا زنونس اجازه نمیده 

من تاحالا با دوستام جایی نرفتم همیشه تافته جدا بافته بودم 

حتی اجازه نمیده گوشیمو نگاه کنم همش میگه با کی حرف میزنی چیکار میکنی 

یا با حرفاش دلمو میشکنه مثلا میگه دانشگاه و گوشی تورو خراب کرده در حالی که من صب  تا شب کار خونه انجام میدم و شبا دو ساعت گوشی دستمه واقعا چیکار کنم بنظرتون ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرمنم همین بودتازه ازاینم بدترفقط می‌گفت زن بایدفقط ب کارای خونه برسه چ معنی داره بره بیرون بگرده!تازه می‌گفت ازوقت نون خوردنت توخونه من گذشته ک من فقط اون موقع 15سالم بود!

Dunyada olumden baskasi yalan

در درجه اول باید شرایط رو قبول کنی و برات عادی بشه اجازه ندی اذیت بشی . مرحله بعد شروع کن به مطالعه کردن در موردت حقت حقوقت جامعت اطرافیانت بزار بیشتر از بقیه بفهمی اون موقع می فهمی چطور باید حصارهای اطرافت رو بشکنی موفق باشی 

من مرد هستم 

دوست منم شرایط تو رو داشت.. خدا یه شوهر خوب قسمتش کرد تلافی همه ی این روزاش درومد

یا دختر خاله ام زندگیش جهنم بود.. الان یه شوهر خیلی روشنفکر گیرش اومده با هم پارتی میرن🤪

در عوض خودم تو مجردی ازاد بودم.. بعد متاهلی شوهرم پوستمو کنده..شرایط الان تو رو دارم..🥺

پدرمنم همین بودتازه ازاینم بدترفقط می‌گفت زن بایدفقط ب کارای خونه برسه و معنی داره بره بیرون بگرده!ت ...

جالبش اینجاس بابای من اجازه ازدواجم نمیده هر کسی میاد یه ایراد بنی اسرائیلی میگیره 

پدر شما یعنی الان اخلاقش خوب شده؟مجردی؟

تازه کم گفتی خدالعنتشون کنه پدرظالم من مادرمریضموکتک میزدمیگفت کی میمیره راحت شیم💔

چقد ازین مردابدم میاد🥺🥺ای خداچقدسخت بوده،پدرشوهرمنم خیلی سگ صفت بوده توجونیش خیلی مادرشوهرمو میزده دیشب اتفاقا تعریف میکرد کلی گریه کردم🥺💔💔

هرچه دادم به اوحلالش باد