2777
2789
عنوان

بشدت محدودم 🥀😪🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 31 پست
جالبش اینجاس بابای من اجازه ازدواجم نمیده هر کسی میاد یه ایراد بنی اسرائیلی میگیره  پدر شما یع ...

ن پدرکثافت من فقط می‌گفت ازدواج کن دختربایدشوهرکنه باراول ب خاطرفرارازاون خونه عجله کردم اماانتخابم اشتباه بود طلاق گرفتم برگشتم دیگه بدترشده بود،خدارحم کرددوباره ازدواج کردم همسرم برام خونه خریدامااونم عمرش به دنیانبودکروناازم گرفتتش💔 الانم ازدواج سوممه خداروشکردیگه ریختشونمیبینم 40مامانم تموم نشده رفت زن گرفت کلاقطع ارتباطم امیدوارم زودترتقاصشوبده 

Dunyada olumden baskasi yalan

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست منم شرایط تو رو داشت.. خدا یه شوهر خوب قسمتش کرد تلافی همه ی این روزاش درومد یا دختر خاله ام ز ...

میشه برا منم دعا کنی یه ازدواج خوب داشته باشم شرایطم مثل استارتر💔😭 

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
آبجی اون خواستگارتواگه اخلاقش خوبه قبول کن همسرمنم نظامیه درسته مذهبیه ولی خوب خوبیای دیگه هم داره&n ...

۴ ۵ بار اومدن زنگ زدن بابام الکی بهونه اورد دختر نمیدم جنوب اونم ماموریت داشت باید میرفت جنوب دوسال