0a مدیر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 7593 عنوان متنفرم | مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 60 پست از بابام متنفرم باهاش رفتم بانک کاراشو انجام بدم جلو این همه آدم باهام مثل حیوون رفتار میکنهمتنفرم ازش متنفرم متنفرمدلم خوشه بابا دارمکینه ای نیستم ولی اگه نداشتم بی شک زندگیم بهتر بودمیزنی رو دستم کارت بیوفته وسط بانک؟متنفرم ازت بابا خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️ 1402/04/31 | 10:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رهایرهایرها عضویت: 1402/04/28 تعداد پست: 461 من هیچوقت باج نمیدم به این ادم سال اخرمه میرم دانشگاه امسال وراحت میشم از شرشون به حرفت مامانت نرو دنبال کار باباتتا سال اخر که گفتی مرامت رو عوض کن کمتر اذیت بشیگفت برو باهاش بانکبگو خودت بروجا خالی بده
عمه_فاطی عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 840 مادر منم کفر مارو درآورده..اینا پیر میشن مثل بچه ها میشن بخدا
0a مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 7593 مادر منم کفر مارو درآورده..اینا پیر میشن مثل بچه ها میشن بخدا دقیقا خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️
دختر_مهندس_مامانم عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 813 عین من، حالا همه دور و بریا میگن وای بابات چه مهربونه! درحالیکه خون من و مامان و داداشامو کرده تو شیشهاز وجود پدر فقط محدود کردن و دستور دادن و همه باید مطابق میل من باشن رو فهمیده
0a مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 7593 عین من، حالا همه دور و بریا میگن وای بابات چه مهربونه! درحالیکه خون من و مامان و داداشامو کرده تو شی ... دقیقااااااااااااااااااااااااااااااااااااااحیف و حیفاینا باید حسرت ی بچه داشتن بمونه به دلشون خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️
دختر_مهندس_مامانم عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 813 دقیقاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا حیف و حیف اینا باید حسرت ی بچه داشتن بمونه به دلشون من که ازدواج کردم رفتم از اونجا، ولی غصه ی مامان و داداشام که ولم نمیکنه، هر روز یه بحث جدید هر روز ی چیزی که تن منو بلرزونهبیچاره مامانم
bad_giirl عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 1232 واقعا خیلی بده خانوادت جلوی بقیه باهات بد رفتاری کنن منم تجربه کردم هیچ وقتم یادم نرفته مثل یک کینه مونده تو دلم💔
0a مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 7593 من که ازدواج کردم رفتم از اونجا، ولی غصه ی مامان و داداشام که ولم نمیکنه، هر روز یه بحث جدید هر روز ... دقیقا منم امسال میرم و فقط بفکر خواهرمم که تو اون جهنم میمونه خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️
0a مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 7593 بخدامنم معتقدم۹۰درصدپدرها نبودشون از بودنشون بهتره دقیقا خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️
0a مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 7593 واقعا خیلی بده خانوادت جلوی بقیه باهات بد رفتاری کنن منم تجربه کردم هیچ وقتم یادم نرفته مثل ی ... اولین بارشم نیس همیشه کلمه ی حیوون تو دهنشه و همه جا نثار من میکنهازش متنفررزم خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️
anahita1400 عضویت: 1399/07/02 تعداد پست: 2305 من دوروز بابامو ندیدم شب دوم داشتم میمردم از گریه این جاش اینجا نیست. مثل کسی که داره میگه بچه ندارم .بیای بگی من بچه دارم
0a مدیر استارتر عضویت: 1399/12/22 تعداد پست: 7593 ایشالا امشب بمیره بود و نبودش مهم نیس برام خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️