2821
2789
عنوان

متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 796 بازدید | 60 پست

💔💔💔

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تقصیر مامانمه دهنمو سرویس کرده از رو داده به این آدم بدرد نخور باهاش این ور برو صدا نده بخوابه تو ...

چرا مادرت طلاق نمیگیره؟

دوست من ، من اصلا قصد دعوا کردن با کسیو ندارم، لطفا اگه پیامم تنده ، آروم باش ، چون بلد نیستم با چت کردن لحن صحیح رو برسونم‌.....اگه اشتباهی کردم لطفا محترمانه جواب بده تا بتونیم با آرامش نظرمون منتقل کنیم...‌..🩷گر کسی وصف او ز من پرسد .... بی دل از بی نشان چه گوید باز ؟....عاشقان کشتگان معشوق اند .... برنیاید ز کشتگان آواز .... دوست من اگه عاشق خدایی و خدا شناسی ، این همه ادعا از کجا ؟ این مدعیانِ عشق در طلبش بی خبران اند .... کان را که خبر شد ، خبری باز نیامد..! ‏طلاق بگیرید، فرار کنید، مهاجرت کنید، استعفا بدهید، ضربه متقابل بزنید، بجنگید، نابود کنید ولی تحمل نکنید. تحمل دروازه جهنم است🖤.
خیلی به دلم نشستی دختر قشنگم.ایشالله انقد تو اینده لحظه های خوب نصیبت بشه که حال این روزات حتی به ذه ...

عزیزقلبمین که❤ممنونم از این همه لطف و قلب مهربون❤

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

کاش پدر شدن لیاقت میخواست اون وقت هر بی لیاقتی  پدر نمیشد🙂💔🖤

تاریخ تولد داداشم زدم   این دنیا به من یه شوهر  مو فرفری بدهکاره🥺💔 🙂💔💔غم های دلم غم های مادر کاشکی مادرم دختر نمیداشت 🖤😔💔

تقصیر مامانمه دهنمو سرویس کرده از رو داده به این آدم بدرد نخور باهاش این ور برو صدا نده بخوابه تو ...

مادر شما یه باج ده به قلدر می باشد

اگر نمی خواهی مثل مادرت باشی 

گفتم چیکار کن 

باج دادن میدونی تهش چیه

اون قلدر تر میشه مادرت خاک بر سر تر...دور از جونش

منظور ته نداره

ادامه نده به این باج و تنفر لطفا 

خیلی تلخه  منم حسرت نوازش پدرانه تا ابد تو دلم موند

من حسرتشم نخواستم

فقط نباشه🙃

کاش پدر شدن لیاقت میخواست اون وقت هر بی لیاقتی  پدر نمیشد🙂💔🖤

ای کاش ای کاش ای کاش...

دوست منم میگه سر سفره هیچ کدوم ار ما پیش بابامون نمی بشینیم چون با هر بهونه ای میزنه با پشت دست به ص ...

دقیقااااااااااا ی مشت بی لیاقت پدر شدن

مادر شما یه باج ده به قلدر می باشد اگر نمی خواهی مثل مادرت باشی  گفتم چیکار کن  باج ...

من هیچوقت باج نمیدم به این ادم

سال اخرمه میرم دانشگاه امسال وراحت میشم از شرشون

چرا مادرت طلاق نمیگیره؟

چون که عین چی دوسش داره و تقاص دوست داشتن اونو بی مصرفی و بیشعوری بابامم ما باید بدیم

دوست منم میگه سر سفره هیچ کدوم ار ما پیش بابامون نمی بشینیم چون با هر بهونه ای میزنه با پشت دست به ص ...

اه به مادرهایی که عرضه ندارن جلو شوهرشون دربیان بچه میزان.....اه 

اه 

اه

به این ملت زورگو پرور

تا هست پسرها رو تو خونه باباشون برای خواهر برادرها  زورگو بار میارن

بعدم پدرها رو برای بچه هاشون 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز