2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه همسایه مردم آزار رو

290 بازدید | 13 پست

از ۷ صبح تی ویشون روشنه صدا بلند بلند بلند 

نمیش خوابید 

اعصابم حورده 

هروز کارش همینه 

برگه اینها هم نمیش گذاشت دم در توجه نمیکنن میدونم ک میگم 

برگه واسه وقتیه که صدای ر ا ب ط ه میاد روتون نمیشه تذکر بدید

الان خیلی واضح برید در بزنید بگید صدای تلویزیونتون زیاده نمیزاره ما بخوابیم

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برگه چیه؟ برو در بزن تو روش بگو. 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

اگر هم میدونی که طرف از اون ناسازگار هاست که ممکنه قبول نکنه و لج کنه. قبلش چندین بار کیکی شیرینی ای چیزی ببر دم خونشون که بمونه توی رودبایستی بعد تذکر بده. اینطوری حتما قبول میکنه.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش

مثل ما باش چند شب پیش همسایه ما ساعت دو شب صدای تی وی بلند بچهای خودش و مهموناش تو راه پله ها ولو بودن خونشون شلوغ خودشون صدا اصلا وضعی در نیمه باز بود البته من بیدارشدم عصبی بودم رفتم طبقشون درو محکم هل داد خورد دیوار یه خانوم اومد جلو در با داد بلندددد گفت بساطتون جمع میکنید یا زنگ بزنم ۱۱۰بیاد جمعتون کنه شما مگه شعور و فرهنگ ندارید با دادددددد گفتم اومدم بالا اجازه واکنش ندادم خفه شدن فرداش هم مهموناش گورشون گم کردن

اینکارا فایده نداره ادم بیشعور با قلدر بازی باید ادمش کرد ما دوتاش داریم الان ساکتت

ادم بیشعوری که لج کنه رو پس ندیدی.

به هر حال شما هر جور خودت دلت میخواد رفتار کن من نظرم چیز دیگه ایه.

شما کارتون بدتر ازاونا بود . 

ما همیشه این مشکلو داریم اینا ازجنوب میان مثلا ۵۰نفر میان جنوبیا شبا بیدارن روزا میخابن دلیل نمیشه اونا تفریحی میان ولی ماکه ساکنیم اذیت بشیم خودشون باید بدونن محیط اپارتمان دیوار نازک رعایت کنن نه ۱۸نفر ادم پاشه بره پشت بام خوابیدن چای خوردن قلیان کشیدن  و ورق بازی کردن تا۴صبح و هرچی بنویسی بزنی رو درو دیوار ،جلو خونه، زنگ بزنی بی فایده ازیجایی به بعد باید باهرکس اندازه شعورش برخورد کرد،همسایه بغلی باز جنوبیه بخدا وقتی میاد ما اصلا متوجه نمیشیم خانومش میاد درمیزنه سوغاتی یا مشکلی باشه میگه ماباهاشون باغ بیرون ...میریم چقدر محترمن ،الان ۵روزه رفتن اشغال اب سرد کن ،،،جلو در اسانسور گذاشتن رفتن ماهم برنداشتیم تا بیان شوهرم شدیدددد تذکر بده 

ادم بیشعوری که لج کنه رو پس ندیدی. به هر حال شما هر جور خودت دلت میخواد رفتار کن من نظرم چیز دیگه ا ...

ما ۸واحدیم دوتا خیلیییییی بد داریم شما فکر کن تمامممم ساختمان های مجاور ما ساکت اروم بافرهنگ ساختمان ما انگار کولیا زندگی میکن ساعت ۳صبح خنده داد جیغ بعد ساختمان روبری اعتراض میکنه میگه عامو بخوابین چیکار ما دارین یا ما کباب درست کرده بودیم طبقه دو بلند شده دوتا خانم سی به بالا اومدن طبقه ما میگن شما کباب درست میکنید هرساعت حداقل زغالش بدین ما یا بیارین بخوریم حالا ما رو پشت ما قسمت خودمون رفتیم شوهرم یه منقل کوچولو برد۴تاسیخ کباب در هم بسته بود اومدن گشتن ببین این بو ازکجاس ،به هیچچ وجه مفهموم دربستن اشنا نیست ,با در کوچیک ورود خروج نمیکنن یه ادم با ریموت در مخصوص پارکینگ  میزنه میره میاد اینقدر این در باز بسته شده که سری قبل دو میلیون ۵۰۰گرفتن تا درستش کردم چون اگه ریموت نباشه میرن قسمت جعبه برقشو دست کاری میکنن در باز بشه بنظرتون بااینا باید چجور برخورد کرد

اگر هم میدونی که طرف از اون ناسازگار هاست که ممکنه قبول نکنه و لج کنه. قبلش چندین بار کیکی شیرینی ای ...

نه عزیزم نفهم باشه اینچیزااثرنداره🫤همسایه ما،خیلی شلخته اس همش جلوی درش پرازکثافت اشغالاشه،،کفشاشون پخش وپلا،،هزاربارگفتم گاهی خودم تمیزمیکنم میگم فقط کفشاتوبردارولی بیشعورترازاین حرفاس😒میمون اینهمه خوراکی وغذامیدم بهشون بازبچمومیبینه حالت تهاجمی داره براش بخاطردختر۳ساله اش ..بچم دنباله همبازیه دخترشم مثل خودش بیشعوروجنگیه

نه عزیزم نفهم باشه اینچیزااثرنداره🫤همسایه ما،خیلی شلخته اس همش جلوی درش پرازکثافت اشغالاشه،،کفشاشون ...

خب منم همسایه‌ای داشتم که بی نظم و ناسازگار و سرکش بوده بقیه باهاش تندی کردن بدتر شده ولی من با رفتار دوستانه تونستم کنترلش کنم. تجربه‌ی من با شما فرق داره پس طبعا نظراتمون هم فرق میکنه. من بر اساس تجربه‌ی خودم کامنت میذارم.