2777
2789
عنوان

همش خیانت نیست

289 بازدید | 21 پست

یارو گفته شوهرم رفته تو هم فکر کنم خیانت میکنه... اون یکی شوهرم گوشیش رو گرفته فکر کنم خائنه... این یکی شوهرم رفت دستشویی مثل همیشه صدا نداشت فکر کنم خیانت کرده😂

بابا جمع کنید این بساطو همش خیانت نیست... 

اونا هم مثل ما آدمن شاید دلشون میخواد 5 دقیقه از این جهان فارغ بشن همیشه که شما چسبیدن بهشون یه کاری نکنید حالت تهوع بگیرن ازتون... 

یارو میگفت شوهرم میره دستشویی میرم پشت در میشینم تا بفهمم داره با کی چت میکنه اونوقت خانم متوجه شد بعد چند ماه که شوهرش کلا گوشیش رو میذاره روی کاناپه! 

بابا اول بیایید دیدتونو عوض کنید بعد به اون بدبختا گیر بدین مرسی اه! 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یا خدا اونی که می رفته پشتِ درِ دست شویی چه شکاکی بوده دیگه.😂😂

این کارا رو یه مرد انجام بده میگن شکاکه ‌ولی یه زن انجام بده میگن حس ششمش قویه و لابد یه چیزی هست دیگه که بو برده حساس شده‌.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

خوبه یکی از خوابه غفلت بیدارمون کرد نی نی سایت و تاپیکای بعضیا داشت گند میزد تو زندگیم 😂😂جمع کردم خودمو مرسی از تاپیک خوبت♥️♥️

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

لابدقبلاچیزی دیده وبخشیدش الان نمیتونه بااین قضیه کناربیاداینجاس که وقتی میگن خیانت دیدین جداشین ادامه ندین 

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

یا خدا اونی که می رفته پشتِ درِ دست شویی چه شکاکی بوده دیگه.😂😂 این کارا رو یه مرد انجام بده میگن ...

فکر کن اگه بفهمه شوهرش خیانت میکنه میتونه چیزی رو عوض کنه؟ بنظرم مردی که بخواد بره بهتره بره

فکر کن اگه بفهمه شوهرش خیانت میکنه میتونه چیزی رو عوض کنه؟ بنظرم مردی که بخواد بره بهتره بره

دقیقاً،،اونی که دلش به موندن نباشه نگه داشتنش اشتباه محضه،،مثل التماس کردن وفاداری از طرف می مونه که آره تو رو خدا وفادار بمون.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
ببین ی عده کلاااا بدبینن دلشون میخواد هر چیزیو ب بدبینی ربط بدن و داستان بسازن

گاهی این خر بازیارو در میارم مخصوصا نزدیک عادت ماهانم🤣

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

اوف یادت رفت بگی اون خانومه که میگفت تو سطل اتاق دستمال کاغذی ریخته یعنی شوهرم خیانت کرده ملت همیشه در صحنه هم میگفتن برو بو کن ببین بو میده دستمالا   و یه عده همیشه حاضرم که میگفتن فقط طلااااااااااااااااااااااااااق   

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   

این توهمات فقط برای خیانت نیست ! بعضی از  ماجراهای دلخوری و قهر و دعواها که کم هم نیست  ساخته ی ذهن خود کاربر ، کافیه یکم سوال پیچشون کنید 😐🖐️ یا به تاپیکهای قبلیشون مراجعه کنید ! 

شبیه خودزنی و مازوخیسم مسئله ی بی اهمیت رو شاخ و برگ میدن اینجا مطرحش میکنن چار نفر هم پیدا میشه تقویتش کنه ، خوشحال از تاییدی که اینجا گرفته می‌ره به جنگ شوهر و ایل و تبارش 🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦