2777
2789

پسرم پیفاپا داره یبار تشنج کرده برا جلوگیری از تشنج دکتر دیازپام تجویز میکنه هرسری

الان دیازپام ندارم پسرم حالش خوب نیس ی دیازپام دارم روش نثشته دیازپام 2 میتونم بهش بدم؟ ۴سال و نیمشه

به نظرم برو بگیر

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته؟ همه  دکتر ها دیازپام و برای تشنج میدن. مخصوصا تشنج همرام با تب

یه دکترِ خوب دیازپام کلونازپام و... نمیده.چون مَضرات قرص های خواب اور خیلی زیاده و تجویزِ اینا تقریبا منسوخ شده

عزیز دکتر بچتو اگه میتونی عوض کن.دیازپام فقط خواب اوره و ضد تشنج نیست.

الله اکبر ,وقتی علم و آگاهی ندارین لطفا حرف نزنین، چویس وانت‌خاب اولیه تشنج ها دیازپام،میدازولام و...در مراحل بعد داروهای دیگس، حرف همینجوری نگین

کاربر اقا...  احسان۱۱۵
یه دکترِ خوب دیازپام کلونازپام و... نمیده.چون مَضرات قرص های خواب اور خیلی زیاده و تجویزِ اینا تقریب ...

برای خواب نمیدن که دائمی و‌هر شب هست. ولی برای جلوگیری از تشنج که بعضی وقت ها هست میدن. هیچ دارویی بی عارضه نیست ولی خوب تشنج اگه طولانی باشه آسیبی مه میزنه خیلی بیشتر از دیازپام هست.

هم علمشو دارم هم اگاهی هم تجربه.بیشتر از این میخوای بدونی؟

اووف ،لامصب تا الان بالای۵۰۰بار بشخصه دیازپام دادم،تموم کتب علمی میگن بنزودیازپین ها مگه سنه زیر یک ماه، اگ‌دنبال این الکی بخواین ثابت کنین لطفا ریپلی نکنین و‌ با بعد در مورد دارو و درمان حرف نزنین 

کاربر اقا...  احسان۱۱۵