2777
2789
عنوان

شوهر بی غیرت

432 بازدید | 13 پست

بابام گف اینا بهونه هست ک به منو راضی کنن برم خونه مادرش زندگی کنیم از اونا مراقبت کنیم شوهر بی غیرت من بخاطر اینکه بابا مامانش گف زنت کار نمیکنه فلان نمیکنه زندگیمو بهم زد کتکم زد بیرونم کرد بعد گف باید خونه مامانم غذا بزاری چایی بیاری وگرنه طلاقت میدم مامانش هم از خدا راضی گف خونع مامانم برای خواهرام بپز و چایی بیار

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تنها چیزی ک میدونم ب حرف بابات گوش کن

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.

کاش بزرگترا تو زندگی جوونا دخالت نمیکردن. و کاش شوهرتون احترام و عزت شما رو رعایت میکرد. نمیدونم من سیاست های زنانه و اینا بلد نیستم که راهنماییتون کنم. امیدوارم راه درست برخورد با این خانواده رو با زکاوت و هوشیاری پیدا کنید

شرعا و قانونا هیچ مردی نمیتونه همسرشو مجبور به انجام کار خونه کنه.. چه مونده کارهای مادرش

نمیتونه طلاقت بده مگر اینکه مهرتو کامل بپردازه..مگر اینکه خودت کوتاه بیای و مهرتو ببخشی..

مادرشوهرتو ببخش و از خدا بخواه به راه مومنین هدایتش کنه.. تا از شرش در امان باشی.. نفرین نکن که اگر اون از خدا بی خبر هر بلایی سرش بیاد شوهرت بیشتر آزارت میده که از مادرم پرستاری کن و..

چیکار کردی منو میکشت ک مامانمو یه روز ندیدم یا خواهرامو ندیدم نه روزه ازم بیخبرع

هیچی بهش گفتم میرم بچتم نمی‌برم برو با خانوادت ببین چندروز میتونی بسازی من خسته شدم میرم هیچکسم پشتم نباشه میرم ولی بسمه تو امانت یه خانواده رو گرفتی امانت داری کن پس گفتم تهش من و تو برای هم می‌مونیم نه خانواده ها نه بچه هامون من باهات حاظرم نون خالی بخورم ولی یکی از خانوادت حاظره باهات چند وقت نون خالی بخوره گفتم بهش بابات بیرونت کرد من ظهر باهات توی پارک خوابیدم با شکم حامله من طلاهام فروختم دادم اجاره خونه که غرور شوهرم حفظ بشه گفتم باشه تو خانوادت میخوای میذاری بهم حرف بزنن کوچیکم کنن توهین کنن حاظر نیستی بخاطر من یکم جلو خانوادت وایسی جلوی اونا نه حداقل پشتمم نمیتونی باشی گفتم برادرت دیدی کسی جرعت ندارع به زنش تو بگه میدونی شوهرم دوسم داره نمیذارنش ولی بعد حرفام خیلی بهتر شده حداقل کم و بیش طرفمه فقط ننه باباش حرف بزنن زیادحرفی نمیزنه ولی جلوی بقیه کنارمه موضوع کارم پیش میکشن میگه زن من پاش درد می‌کنه زیاد نمیتونه سرپا وایسا ماچندسال پیش تصادف کردیم پام قطع شد پیوند زدم پلاتین گذاشتم