2777
2789
عنوان

کف بینی ( برا سرگرمی گزارش نزنی یه وقت😒)

| مشاهده متن کامل بحث + 2055 بازدید | 211 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته زمانش ک‌تاهه دقیق تر اگه بتونی بگی بهت ایمان میارم واقعا

دقیقو اگه بخوام بگم بهت  از یک هفته تا یک ماه

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
جنسیت بچم چیه ؟(خودم میدونم ها)

پسر

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

صبر داده🤦🏻‍♀️😂 چطور تو رابطه نیستی ولی داره میره تو ۶ سال؟ یه طرفه ست؟🥲

😂😂عا

داستانمون طولانیه الان ی چند ماهه قراره بیا خاستگاری خاهرش رفیقم

اولا گفتم ن چون میدونم بیان‌بابام‌قبول نمیکنه

ولی الان اون عن نمیاد🥹😂😂

در من خری به گل نشسته=/!🫏
میگم دیگه این علیا بگیرن ولی عوضیا دیر میگیرن😐🥲😂 اول دق میدن بعد میگیرن🤣

ولی ممدا زود میگیرن😂😂😂😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

دقیقو اگه بخوام بگم بهت  از یک هفته تا یک ماه

افرین 

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا