2777
2789
عنوان

کف بینی ( برا سرگرمی گزارش نزنی یه وقت😒)

| مشاهده متن کامل بحث + 2055 بازدید | 211 پست
من ی جیزیو ازش مطمعنم از جپاب اگه درست بگید دیگه قبول میکنم کی گوشیمو‌عوض میکنم  جوابشو میدون ...

تا یک وعده زمانی  کوتاه عوض میکنی 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فردا

نچ

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               

انگشترام پیدا میکنم ؟! 

کار دانشگاه چی میشه ؟ 

دوستان اکانت مشترکه یعنی اگه تاپیکی زده میشه سوالی پرسیده میشه برای چند نفره ممنون پس اگه میگردید تو تاپیکا قبلی دنبال ضد و نقیضش نرید 
نمکدون بودی تو زندگیه قبلیت خواهر 😎

عهههههه حس ششمیییی افررررین😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

علیا بگیرن ولی دیر میگیرن🚶🏻‍♀️😅 برا من بعد ۶ سال بلاخره میخواد بگیره🤣

اوهههه😐😂😂خدا صبرت بده

البته منم با اینکه تو رابطه نسیم حدودا داره میره تو ۶😐😂

در من خری به گل نشسته=/!🫏
تا یک وعده زمانی  کوتاه عوض میکنی

درسته زمانش ک‌تاهه دقیق تر اگه بتونی بگی بهت ایمان میارم واقعا

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               
علیا بگیرن ولی دیر میگیرن🚶🏻‍♀️😅 برا من بعد ۶ سال بلاخره میخواد بگیره🤣

😂😂😂

شوهر منم علی بعد حدود ۵ سال ازدواج کردیم😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

۱ ماه دیگه🚶🏻‍♀️

نزیدک بود

کف دست چپ بچههاااا

داشـتم بهش میگفتم ماه و دیدی؟ابر میاد جلوش تاریک میکنه شبو،نمیگه که بیشتر دلمون میگیره وقتی نباشه..☁️ولی وقتی از پشت ابر میاد بیرون اونوقته که قدرشو میدونیم..!✨محوِ  زیباییاش میشیم 🌒✨میدونی؟ابرایی که تو زندگیته دائمی نیست .. رفیقِ من ،خـواهرِ من ،بـرادرِ من،دوسـتِ من هیچی دائمی نیست. 🤍اگه به این فکر کنی؛ هم قدر شبایی که ماه پیداست و میدونی و ازش لذت میبری ؛ هم وقتی پشت ابره میدونی که بالاخره اون ابرا میرن کنار و روشن میشه شبت! :)بازم میخام تاکید کنم هیچی دائمی نیست..انقدر به خودت سخت نگیر قشنگِ من..🤍🍃🫂خب؟:)🤎