2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اون رفته

سعی کن کمتر فکر کنی بیشتر تو جمع باش عادت میکنی 😔هرچی بیشتر خاطراتو مرور کنی بیشتر عذاب میکشی و دیرتر اروم میشی

تنها دلیل ادامه دادنم شمایی، مامان🫂

عشق اولم نوجوون بودیم رفت گفت مامانت خیلی گیره .گفت خسته شدم انقدر از دور دیدمت .رفت و من سالها گریه کردم .رفت و بعدش هزاران سختی دنیا رو کشیدم .وقتی بود خیلی مراقبم بود تو بهشت بودم اما رفت ....

بعد از ده سال پیدام کرد بهش گفتم هنوز عاشقتم گفت من لیاقتت رو ندارم گفت من با کلی در و داف پارتی رفتم مشروب و سیگار و س. ک.س عادت هایی که مدتی سرگرمی من هست تو پاکی برو .بازم منو پس زد 

ازدواج کردم پسرم دو سالشه امشب دلم براش تنگ شده دلم گرفته دارم گریه میکنم الان دارم گریه میکنم یه عمره بخاطرش گریه کردم اما تو این چهار سال که ازدواج کردم بار اوله دل تنگم 

خدایا کمکم کن ،آدمهایی که دوستشون ندارم دست از سرم بردارن ....😔چقدر تحمیل میکنن خودشون رو اه 
عشق اولم نوجوون بودیم رفت گفت مامانت خیلی گیره .گفت خسته شدم انقدر از دور دیدمت .رفت و من سالها گریه ...

امیدوارم بار اخر باشه که دلتنگش میشید🙂

عشق اولم نوجوون بودیم رفت گفت مامانت خیلی گیره .گفت خسته شدم انقدر از دور دیدمت .رفت و من سالها گریه ...

آخی🥺🥺🥺

ولی من اگ بدونم ک اهل این کاراست ازش متنفر میشدم شما چطور متنفر نشدی و دلتنگ شدی؟؟ 

از این زورم میاد ک عشق من هیچچ مشکلی نداشت😭😭😭😭😭😭بمیرم برات ک اذیتت کردم زندگیم 

هرکاری میکنم نمیشه 

باید زمانش بگذره خودمم چن دیقه پیش گریه کردم یکم چتای قدیمیو خوندم 

ولی نسبت به قبل بهتر شدم

شمام حق داری زمان بکذره بهتر میشیم دیگ کاریه ک شده

الانم زن گرفته نامزدن ولی هنوز  عروسی نکردع

صلاح نیست من برای ی مرد متاهل گریه کنم باید زود خودمو جمع کنم اون برا همیسه راهش از من جدا شده