2777
2789
عنوان

احساس میکنم خیلی نا کافی هستم

429 بازدید | 21 پست

بچه ها از عصر خیلییی دلم گرفته بود به زور داشتم خودمو نگه می‌داشتم گریه نکنم نمیخوام تو محیط کارم کسی متوجه مشکلاتم بشه پسرم همش زنگ میزنه مامان کی میای منم انگار میخواستم یه نفر پیدا بشه تمام عقده دلمو سرش خالی کنم دعواش کردم گفتم مگه نمیدونی سر کار هستم اونم با بغض خداحافظی کرد نمیدونید چقدر دلم گرفت اخه من هیچ کاری براشون نمیکنم عصر جمعه تو اون زیر زمین دلشون میپوسه هیچی هم نمیگن ای کاش مدرسه ها زودتر باز می‌شد سرگرم بشه منم روزای تعطیل اینجا کارم چند برابر هست نمیتونم برم خودم اینجام دلم پیش بچه هام مجبورم تا آخر شب بمونم وقتی هم میرم خونه بچه ها خواب هستن میرم کنارشون نگاشون میکنم میبوسمشون لباساشونو بغل میکنم صبحا هم یه عالمه کار دارم تا میام به خودم بحنبم باید برم سر کار ای خدا کاش آدم بیکس نباشه من هیچ اسایش و تفریحی براشون فراهم نکردم هیچ کاری براشون نکردم خیلی دلم میسوزه که بچه هام کودکی نمیکنن حتی رنگ آسمونم نمیبینن

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

الهی خوشبختی دنیا و آخرت مصیبتون بسه بی درد و بی غم باشین😞💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  

میخواستم پسرمو بزارم کلاس شنا ولی بهمون دور هست هزینه رفت و آمدش زیاد میشه احساس میکنم مادر ناکافی هستم احساس میکنم هیچ کاری براشون نکردم هر دوتاشون منزوی و گوشه گیر شدن

نمیخوام کاربریمو از دست بدم شرایطم سخته خیلییی سخت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم همچنین شما

الهی آمین 🥺💔

جَوانهِ‌میزنَم‌از‌رویَ‌زَخم‌هایم:)🌱️  دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه✊⚡ ⦇بُگذار‌اُمیدواری‌دَر‌سیاه‌تَرین‌روزها،  هُنرِ‌تو‌باشَد...💗🌸🌚⦈️  خدایا من از تو یک پایان خوش میخوام، توبساز توبسازی قشنگتره...💙✨  
خدا صبرتون بده خواهر   ، واقعا زندگی سخت شده و سخترم میشه اما باید مهارت زندگی کردنو تو خودمون ...

نمیدونم باید چه کار کنم گیج هستم سر در گم هستم 

عزیزم شما داری زحمت میکشی

البته خودتو کنترل کن و سعی کن لااقل با بچه هات مهربون باشی

براشون کتاب و سی دی و بازی های فکری بخر

و براشون برنامه ریزی کن که هر روز هفته کدوم کار رو انجام بدن

شده ۱۰ دقیقه باهاشو سی دی بزار برقص یا ورزش کن،باعث میشه حس خوبی پیدا کنن

یا می تونی کتابخونه ثبتنامشون کنی،ی روز در هفته برید چندتا کتاب انتخلب کنن بخونین

و اینکه ۱روز درهفته ببریشون پارک

البته واسه کارهای خونه هم اول واسه خودتون برنامه بریزین که یکبار عقب نیفتین

عزیزم شما داری زحمت میکشی البته خودتو کنترل کن و سعی کن لااقل با بچه هات مهربون باشی براشون کتاب و ...

بچه هام منزوی هستن تو حال خودشون هستن جو خونه خیلی غم انگیز هست بهم گفتن باید خونتو عوض کنی تا خاطرات بچه ها از پدرشون کمرنگ بشه اما واقعا تو این شرایط محاله برام

بچه هام منزوی هستن تو حال خودشون هستن جو خونه خیلی غم انگیز هست بهم گفتن باید خونتو عوض کنی تا خاطرا ...

من قبلا همش واسه چیزایی که نمی تونستم انجام بدم خیلی غصه می خوردم و ۶ساعت در روز می گفتم کاش فلان می کردم کاش بسار می کردم

حالا ک نمی تونی خونه رو عوض کنی،لا اقل روزی شده نیم ساعت یا ی ساعت سعی کن خوشحالشون کنی با کارایی ک گفتم

عزیزم فکر می کنم خودتونم اروم و غم دار هستین

لا اقل سعی کنید برای تظاهر هم شده جلوی بچه هاتون پرانرژی باشین و اون ها رو در کار خونه درگیر کنین

پارک یا کتابخونه ببرینشون کم کم اجتماعی بودن رو یاد می گیرن

بچه هاتون چند ساله ان؟

من قبلا همش واسه چیزایی که نمی تونستم انجام بدم خیلی غصه می خوردم و ۶ساعت در روز می گفتم کاش فلان می ...

جانا سخن از واقعیت و حقیقت میگویید 

بقول معروف اگه نمیتونی فرش خونتو عوض کنی لااقل اسمون دلتو که میتونی اروم و آبی کنی