2777
2789
عنوان

شب چی بپرسم؟

216 بازدید | 24 پست

قراره خواستگارم ساعت 10 اینا بیان. 

بعد من چی بگرسم وقتی رفتیم تو اتاق؟ 

اون اول حرف میزنه یا من؟ 

من هیچی نمیدونم این اولین خواستگاریه که تا این مرحله قسمت شده. 

در اتاقو باید ببندم؟ 

تعارف کنم کجا بشینه یا خودم بشینم اونم بشینه یه جا؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا صندلی خب باید باشه اشاره من بگو بفرمایید بعد بشینید

در نیمه باز بذار 

جلسه اول برا اشناییه مپلا در مورد اسمش سن اش شغلش محل کارش تحصیلاتش چندتا خواهر برادرن اونا متاهلن مجردن اینا صحبت کن بیشتر بذار اون حرف بزنه ببین جه مدلیه اصلا

تو اتاق برا پذیرایی بشقاب و کاردچنگال و میوه و هرچی تو سالن پذیراییتون گذاشتید تو اتاق هم بذار ولی تو ظرف کوجکتر بهش تعارف کن

سعی کن این جلسه معارفه باشه و تو جلسات بعد صحبتهای اساسی بکنی

دوتا صندلی خب باید باشه اشاره من بگو بفرمایید بعد بشینید در نیمه باز بذار  جلسه اول برا اشنای ...

من اتاقم کوچیکه. 

بعد تختم نزدیک میز کامپیوتر و صندلی کامپیوتر اون رو تخت بشینه من رو صندلی؟ 

من اتاقم کوچیکه.  بعد تختم نزدیک میز کامپیوتر و صندلی کامپیوتر اون رو تخت بشینه من رو صندلی؟&n ...

نه یه صندلی بیار اتاقت رو تخت نشستن جالب نیس اصلا برا خواستگار

یا تو یه اتاق دیگه دوتاصندلی و میز بذار

خب... بزا بگم... اومدن و قرار شد برید حرف بزنید سعی کن بعد پسر بری تو اتاق اگر تعارف کرد تو اول برو تو اتاق... در نبند.. ببین اول اون کجا میشینه تو هم یه جا مناسب بشین.. بعد بزا اون شرو کنه واسه اینکه هم استرست بریزه هم اینکه سوالات یادت بیاد... وقتی اولین سوالو بپرسه .. خودت دستت میاد دیگ چی بپرسی..  من نمیدونم چی برات مهمه تو زندگی .. ولی اولویت هات همیشه یادت باشه.. تو جلسه اول هم لازم نیست سوال پیچ کنی طرفو سعی کن خودتو بهش بشناسونی یعنی بگی که اره مثلا من اینطور آدمی هستم دوست دارم طرفم اینجوری باشه نظر شما چیه؟