2777
2789
عنوان

عشقم بهم گفت بهم تهمت زدن بیاید

350 بازدید | 11 پست

دو ساله باهمیم روز و شب باهم صحبت میکنیم چت میکنیم زنگ میزنیم تو شهرهای متفاوتیم تو این دو سال هر روز ۳۰ تومن شارژ خرج میکنه که با من حرف بزنه ، میلیونی برام کادو میگیره و کلا منم جونمو میدم براش ، بعد اون روز بهم گفت یکی از فامیلامون بهم گفته که شنیدم تو با دختر خالم دوستی و اینم گردن نگرفته و طرف گفته فیلمتونو میارم ( یه زنه هم روستایشونه ) بعد چند بار بهم گفته بود که فلانی بهم آمار میده و دختره یکبار فالوش کرد باز فرداش انفالو کرد ، بهم گفت دو روز دیکه اگه همچین چیزی رو شنیدی باور نکن بهم تهمت زدن ، بعد دعوامون شد ، همش تو دلم شک و ترس هست که نکنه این حرف واقعیت باشه ، بهش گفتم من شک دارم گفت من اگر همچین کاری میکردم بهت نمیگفتم ، بعد دوباره با خودم میگم اون که نه میتونه بهم دست بزنه نه استفاده کنه قصدش هم ازدواجه چرا باید الکی برام انقدر هزینه کنه ، چند بار واسه دیدنم از شهرشون اومد شهر ما ، ولی خب دلم آشوبه ، چیکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار ب اینا ندارم ولی بگو بسته وارد کنه نخواد انقد پول شارژ بده

منم از کل متن تنها دغدغم همین بود ما رفتیم خط رایتل خریدیم با بسته کلی حرف میزنیم هر کدوممون ماهی ۲۰ تومن بسته میخریم🤣🤣🤣