2777
2789
عنوان

ی سوال درمورد نذری لطفا بیاین

109 بازدید | 13 پست

من. نذر کرده بودم هرسال.  حلوا. و شله زرد بدم اما. چون دست تنهام. بچه امم خدا با بچه های شما سلامتی بهش بهش بده   نمیتونم.  پخش  کنم بنظرتون میشه   کیک بپزم. بجا حلوا شله زردو حالا. شاید کمکی برام بیاد  یا باید همون حلوا باشه 

میشه برای  خوب حرف زدن بچم دعاکنیدصلوات بفرستین بگیدبراتون ۱۰تاصلوات بفرستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حلوا کم  به پز

اصلا زیاد و کمش مسله ام نیس پخش کردنش مسله امه. شوهرمم  دیر میاد کمکم کنه 

من جات بودم به یکی میگفتم بیاد کمکم شله زرد درست میکردم شب میرفتم بین کارتون خوابا پخش میکردم که با ...

نمیدونم کجا برم. جایی سراغ داری   

تا اونجا میدونم اگه صیغه نذر نخوندین میشه جابجا کرد 

صیغۀ نذر این چنین است: «للّه علیّ هکذا»، و منظور از هکذا آن است که: «آنچه را مى‌خواهد که نذر کند بعد از «للّه علیّ» بگوید».[1] مثلاً بگوید: «ان شفى اللّه مریضى فللّه على صوم یوم»؛ یعنى اگر خداوند مریض مرا شفا بدهد یک روز، روزه بر گردن و عهده من باشد.[2]
گفتنی است؛ لازم نیست صیغه نذر به عربى خوانده شود، بلکه به فارسی هم کفایت می‌کند، پس اگر گفته شود: «چنانچه مریض من خوب شود، براى خدا بر من است که ده تومان به فقیر بدهم یا یک روز روزه بگیرم»، نذر، صحیح است. البته باید «براى خدا» به زبان گفته شود و قصد آن در دل کافى نیست.[3]

میتونی ازین نون بیسکوییتا بگیری حلوارو بزاری توش سلفون بپیچی بدی موکب پخش کنه  

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹