2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه اشون شیر خشکی بودند

2555 بازدید | 30 پست

دوستانی که بچه هاشون  شیر خشک دادند از تجربه هاتون بگید.

اولا چرا شیر خشک دادین ،بچه اتون خوب بزرگ شد،احساستون از این که شیر خودتون رو نمی‌دادیم چی بود؟و البته اونایی که در حال حاضر شیر خشک میدن هزینه هاش چجوریه؟

من بچه ام ۸ روزه اس .شیر خودمو میخوره اما کمه و سیر خشک میدم و احساس میکنم اینجور پیش بره آخر سر کلا شیر خشک بخوره ‌حس بدی دارم  .احساس ضعف و بی دست و پایی و البته نگرانم

وا چرا احساس بد کنی.از شیره جونت بریزی تو شکم بچه پدش صدتا منتم بزاره سرت ک وظیفته پس فردا بزرگ میشه توروت وایمیسته میگه به توچه به تو ربطی نداره.اوف.همون شیرخشک بده بزار هم حساب کار دست باباهه بیاد هم پس فردا نیوفتی تو خونه ک هیچکدومشون ی ظرف برات جا به جا نمیکنن

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا ۴ماه هم شیر  خودمو خورد جیگر ، هم شیر خشک ، بعد ۴ماه فقط شیر خشک، نان میدم قیمتش ۶۴ هستش ، هفته ای دو تا تقریبا حساب کن ، البته اضافه میاد چون فعلا کوچیکه 

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️

دختر من یکماه شبر خودمو خورد بقیش شیر خشک

بعضیا لب کج میکردن شیر مادر بهتره اما از شرایطم خبر نداشتن...

خیلی راضیم دخترمم همه چیش رو خط سبزه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

توروخدا تا میتونی نزار شیرخشکی بشه 

مال من ۲۲روز شیر خودم رو‌خورددبعدش شیرم خشک شد 

الان بدنش ضعیفه هرهفته سرما میخوره رییه هاش عفونت کرده اگه شیرمادر میخورد بدنش ضعیف نمیشد 

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              

کلی اولش خودم رو ناراحت کردم و بعدش فهمیدم همش اشتباه بود. چون هم وزن گیریش خوب بود و هم خوب غذا می خورد. خیلی بهتر از بچه هایی که شیر مادر میخورن. تازه شب هم همش بیدار نمیشه.

دلیلش هم این بود که با شیر من سیر نمیشد مجبور شدم شیرخشک بدم دیگه سینه رو نگرفت

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

از اول دوست نداشتم بهش شير بده كلا از شيردهي بدم مياد و با همسرم قبل بچه دار شدن توافق كرديم 

اما به بقيه گفتيم دكتر گفته نده حتي خانواده خودم كه دخالت نكنن 

رشدش خوب بود اما بعد اينكه رفت مهد بشدت مريض شد البته نميدونم بخاطر شيرخشك بود يا اينكه قبلش كلا تو خونه بودو يه بارم مريض نشده بود  اما مريضيايي شد كه نگم تبش قطع نشد و كل زمستون رو زير سرم بودو عفونت شديد ريه وووو

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

من دخترم شیر خشکی بود 

دلیلش این بود که بچه هام پشت سر هم بودن و واقعا توانایی شیر دادن  نداشتم

والله خیلی راضیم به عقب برگردم بازم شیر خشک میدم

بنیش  اخلاقش رشدش همه چیش نسبت به پسرم که شیر خودمو خورده بهتره همیشه میگم کاش به پسرم هم شیر خشک میدادم

توروخدا تا میتونی نزار شیرخشکی بشه  مال من ۲۲روز شیر خودم رو‌خورددبعدش شیرم خشک شد  الان ...

عزیزم ربطی ندارد دختر من نزدیک به دوسالشه ولی خدا رو شکر اصلا مریض نشده فقط دو بار سرما خورده شکر خدا

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
دخترم فردا میشه ۵ماه..شیرخشک میدم ب دلیل شما ..۷۵هزار هزینشه..براش خوبع .نصف دنیا با شیرخشک بزرگ شدن ...

۷۵ درهفته هزینشه

منم۲۳روز زایمان‌کردم همچی شیری ندادم فعلاشبا کمکی خشک میدم وروزا گاهی ک میبینم سینمو ول نمیکنه میبنی یک ساعته داره میک‌میزنه میگم حتما سیرنمیشه وگرنه ول میکرد

کلی حس میکنم‌کمی شیرم بیشترشده نسبت ب قبل

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 
توروخدا تا میتونی نزار شیرخشکی بشه  مال من ۲۲روز شیر خودم رو‌خورددبعدش شیرم خشک شد  الان ...

عریزم خیلی ارتباطی به شیر مادر نداره. بچه های جاریم تا دو سال شیر مادر خوردن و همیشه سرماخورده هستن. یکیشون همش به گوش میزنه یکیشون به ریه. جوری که دکتر کورتون بهشون داد تا خوب بشن

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم