یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی و آهنگ های المانی 😮💨همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂بخندید کتاب بخونید و خوب باشید تا به آرامش برسید🌱♥️.
سلام عزیزم از تاپیک برفک وازن اومدم اونجا اگه میگفتم میگفتن ک تبلیغه من هم مشکل شما رو داشتم یکی از کاربرا چند وقت پیش شماره ی. ی دکتر زنان رو بهم دادن آنلاین ویزیت شدم ویزیت هم نصف مطب بود تماس تصویری گرفتن و معاینمم کردن از رو موبایل و من حداقل 10تا دکتر رفتم خوب نسدم اما پیش ایشون خوب شدم در عرص یک ماه شمارشون رو بدم بهتون
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.