2777
2789

دخترا من مشکل دارم وقتی شیر میدم به بچه حالم بد میشه و خوشم نمیاد فک‌کنم حالت افسردگیه درمانش رفتم یکم بهتر شدم ولی باز همین حالتم وقتی سینمو میمکه حالم بد میشه عصبی میشم گریه میکنم اصلا تحمل مکیدن بچه رو ندارم الانم میخوام شیر دوش برقی بگیرم با شیشه بهش بدم چیکار کنم یه سریا میگن شیر دوش برقی خوب نیس!کسی تجربه داره استفاده کرده ؟مارک و قیمت خوب معرفی کنید 

شیر خشک بده

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری کردی خوب بشی ؟من چیکار کنم همه میگن شیر دوش برقی خوب نیس

تحمل کردم بهش شیر دادم توی ۲۲ ماهگی از شیر گرفتمش الان دو هفته است که از شیر گرفتم اعصابم اومده سر جاش

موقع هایی که بهش شیر میدی سر خودت به یه چیزی گرم کن که برات راحت تر بگذره من همش توی گوشی بودم 

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم