2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باقی روزها چی میخوری؟ ما همیشه برنج داریم 

از وقتی منظم میرم باشگاه اشتهام کمتر شده 

اب و همیشه با ابلیمو میخورم و یکی از بچه های باشگاه گفت سماق دم کرده ام خ موثره ک دارم امتحان میکنم 

مام هر شب برنج داریم ولی غذای من کلا جداست از وقتی رژیم گرفتم سوپ و ابکی خ بیشتر بهم میچسبه 

با نون جو ساندویج مرغ درست میکنم 

کوکو تخم مرغ و کدو 

یکم سینه میپزم با سبزیجات 

تخم مرغ ابپز صبونه 

اوتمیل برا صبونه

ابدوغ خیار با نون جو خشک 

داخل بادمجون و فلفل دلمه و گوجه رو خالی میکنم توش مواد دلنه البته با برنج خ کمتررر و مثلا مرغ و سبزیجات و حبوبات بیشتر میریزم و طعمش عالیه 

عدس میذارم میپزه خالی با نمک صبونه میخورم 

روغن مصرفیمم فقط زیتون در حد یکی دو قاشق 

از وقتی منظم میرم باشگاه اشتهام کمتر شده  اب و همیشه با ابلیمو میخورم و یکی از بچه های باشگاه ...

خیلی عالیههه. چون مامانم اشپزی می‌کنه واسه همین غذاها به دلخواه خودم نیس‌ پس باید خودم آشپزی کنم😂🤦🏻‍♀️

🫀🖇

خیلی عالیههه. چون مامانم اشپزی می‌کنه واسه همین غذاها به دلخواه خودم نیس‌ پس باید خودم آشپزی کنم😂🤦 ...

اره منم همینم خودم همشو درست میکنم معمولا

البته بنده خدا مامانم میدونه رو روغن حساسم مثلا برنج میذاره اول برا من برمیداره بعد روغن میریزه 

سوپ و ابکیو چون میتونم بخورم اگه درست کنه ی قاشق روغن میریزه ک غر نزنم روغنی باشه نمیخورم 

گاهی ام ک میرم باشگاه خ خسته میشم برام مرغ و ... میذاره ک برگشتم بخورم 

ولی کم کردن وزی خ حس خوبیه تو باشگاه مربیم و همه بچه ها هی تشویقت میکنن ک چقد خفن کم کردی و ادم انگیزه میگیره